Tech Talents önskar en glad påsk!

apr 6, 2023

Snart dags för påskledighet och vi tänkte därför passa på att sammanfatta Q1.

Vi kör vidare på ett vinnande koncept där vi på Tech Talents tycker att våra värdeord T.E.C.H ska finnas med i allt vi gör.
Vårt första väderord är Together, vilket för oss innebär att vi arbetar tillsammans och i nära relation till våra kunder, konsulter och kandidater för att skapa en förståelse, lyhördhet och starka samarbeten. Tillsammans med er utvecklas vi som individer, team och bolag.

Årets första kvartal har burit med sig en mängd händelser i Together-anda. Tillsammans har vi gjort en mängd roliga aktiviteter med er konsulter. Vi har haft en härlig spelkväll på kontoret med tillhörande pizzahäng, utmanat varandra i padel, haft en massa härliga luncher och delat ut en massa påskgodis. Vi har även haft en trevlig middag med FIA robotics som är en av de studentföreningar vi sponsrar och spännande diskussioner med nya potentiella samarbeten framåt.

Tillsammans är vi i full gång med vår agentur där vi varje vecka matchar och signerar nya konsulter till våra uppdrag hos kund. Vi söker fortfarande en mängd duktiga ingenjörer som tar examen 2023 och även dig som är redo för ett nästa steg i din karriär och är intresserad av en direktrekrytering eller konsultlösning via Tech Talents. Även hos oss internt på Tech Talents samtliga orter växer vi. Vi har under Q1 välkomnat Linus och Fredrica till vårt kontor i Linköping, och Frida till kontoret i Göteborg. Under kommande kvartal kommer vi fortsätta att utöka styrkan med två nya grymma kollegor i Linköping och Malmö, mer om dem kommer inom kort! Utöver att vi växer tillsammans har vi även haft en spännande invigning där Tech Talents Malmö flyttat in i nya fräscha lokaler. Är du nyfiken på vårt nya kontor i Malmö? Då är du självklart välkommen över till oss på en kaffe.

Vi tackar alla våra konsulter, kandidater och kunder för att fantastiskt Q1 och välkomnar ett spännande Q2!

Glad påsk önskar vi alla på Tech Talents!

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.