Tech Talents är stolta sponsorer av FIA Robotics!

maj 24, 2023

FIA Robotics är en robotförening på Linköpings universitet för intelligenta autonoma system. För ett tag sedan fick vi möjlighet att träffa Elliot som är ordförande för föreningen och besöka deras lokal på Liu. Så roligt och inspirerande att få se de olika projekt de pysslar med om dagarna och höra/se vad ni åstadkommit. Vi fick även möjlighet att avnjuta en god middag på Malt och Humle för de som är aktiva i föreningen.

Framåt ska FIA vara med i lite olika tävlingar. Bland annat RoboCup som i princip är VM i Robotik. Här ska de tävla i servicekategorien med deras home-lag och humanoiden Pepper. De ska även vara med i FIRA World Cup där deras självkörande bil ska tävla. Detta går ut på att bilarna ska köra i en simulerad stad eller längs en racerbana, också en tävling på väldigt hög nivå.

Vi tycker det är viktigt att främja ambition, innovation och teknik hos juniora talanger och bidrar mer än gärna för att möjliggöra vidareutveckling och kunskapsutbyte mellan duktiga studenter. Vi är glada sponsorer av FIA Robotics och önskar er stort lycka till i de tävlingar och projekt ni har framåt.

Tech Talents önskar er en fin dag!☀️

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.