Tech Talents rekryterade under förra månaden Lars Karlström

okt 19, 2023

Efter en lyckad rekryteringsprocess startade Lars 1 september i rollen som Teamledare hos vårt moderbolag Vinnergi.

Vi ställer två frågor till Lars:

Vad har du för bakgrund?
Jag har tidigare studerat en YH-utbildning inom elteknik, konstruktion och automation och tog examen 2011. Jag har sedan dess arbetat som Elkonstruktör, Lead Engineer och Teknisk projektledare i några år. Jag blev sedan kontaktad av Tech Talents där jag var tydlig med att jag var färdig med konstruktionsbiten och ville fokusera på ledarskap och projektledning. Jag fick sedan ett förslag på en roll som skulle innebära mycket av detta vilket lät lockande och passande som gjorde att jag tackade ja.

💥Berätta om din roll som Teamledare/Projektledare hos Vinnergi:
Jag arbetar för gruppen ”stationer” på Power Mitt inom Vinnergi i Västerås. I min roll har jag bland annat teamleadansvar för en grupp elkonstruktörer. Jag stöttar även min chef i en del frågor och ska även framåt få mer ansvar i personal- och administrativa frågor. Då jag inte har arbetat så länge än väntar jag även på att få komma ut på mitt första uppdrag hos kund inom projektledning, vilket jag ser fram emot.

Jag lockades verkligen av Vinnergi då det är ett bolag som ligger i framkant. Det finns tydliga mål för min utveckling och vad jag kan tänkas bidra med till organisationen och det är heller inte ett överdrivet stort bolag, vilket jag såg som positivt. Det är också ett spännande segment som ligger rätt i tiden och att få arbeta med många drivna kollegor på plats på kontoret är jättekul och har redan skapat en familjär känsla. Jag ser fram emot att få vara delaktig i säljandet och bevarandet av våra befintliga kunder. Att också få skapa nya relationer och kontakter med våra kunder som vi har nära samarbete med idag ska bli väldigt roligt.

Rekryteringsprocessen med Tech Talents var väldigt bra och smidig. Processen löpte på snabbt och jag var tydlig från början med vad jag var ute efter och hade för framtidsplaner, vilket togs emot väldigt bra. Detta gjorde att de kunde skapa en roll som passade mig, vilket medförde att jag valde att tacka ja och hoppade på tåget.

⭐Tech Talents är väldigt glada att Lars har börjat på Vinnergi och blivit en del av vår koncern. Vi är också väldigt glada och stolta över samarbetet tillsammans med Vinnergi och att vi växer med fler stjärnor.

Stort tack för förtroendet Vinnergi och stort lycka till Lars Karlström i din roll.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.