Konsultkollen 2023 har släppts!

okt 23, 2023

I årets Konsultkollen av Cinode placerar sig Tech Talents högt upp på listorna bland Sveriges konsultbolag. Vi är 7:a i omsättningstillväxt (97,4%) och 2:a i medarbetartillväxt (85,2%) i Sverige. Väldigt roligt, och vi ser det som ett kvitto på att vi gjort många saker bra.

Sedan vår start har vi jobbat för att vara en så attraktiv arbetsgivare som möjligt. Vare sig man är konsult på uppdrag hos oss, eller arbetar som konsultchef, rekryterare eller annan intern roll på TT. Vi tror på att prestera tillsammans som ett lag, och vi tror på att ha kul tillsammans medans vi presterar. Våra NPS-mätningar visar även ett väldigt högt resultat, och vi är stolta och glada över den feedback vi får som arbetsgivare.

TT:s resa är verkligen fortfarande bara i sin början. Vi har en målbild satt för 2029, och har mycket utveckling framför oss kommande år med nya orter att etablera oss på och även nya affärsområden inom TT. Det ser vi verkligen fram emot! Häng med oss på resan!💙

Stort tack till alla kandidater, konsulter och kunder för ert förtroende. Vi ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans!💪

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.