Tech Talents finns nu i Jönköping!

okt 23, 2023

Hallå alla teknikentusiaster! 💙

Vi har något riktigt spännande att dela med er: Tech Talents har nu ett nytt hem i hjärtat av Jönköping! 🏢✨

Den 8/11 kommer vår Jönköpingskollega Ellen Plym, tillsammans med några av hennes kollegor i Linköping att närvara på Tekniska Högskolans årliga näringslivsdag, Karriärum 😊🎉.

För alla våra teknikvänner där ute, oavsett om du är en nyutexaminerad rookie eller erfaren, så är Tech Talents din ultimata karriärpartner inom IT och teknik. Vi är här för att hjälpa dig att hitta de bästa möjligheterna och växa tillsammans med oss. 💼💻

Vi ser fram emot att välkomna er till vårt nya kontor eller få träffa er den 8 november på Karriärum 😍. Så kom gärna förbi vår monter så berättar vi mer om oss och vilka möjligheter som finns för dig som nyexad när examen närmar sig.

Vi söker också redan nu duktiga medarbetare till våra kunder i Jönköpingsområdet. Bland annat inom embeddedutveckling, mjukvaruutvecklare inom C#/.Net och juniora testingenjörer, så tveka inte att ta kontakt med Ellen på ellen.plym@techtalents.se om du är intresserad av något nytt i närtid ⭐.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.