Vår ambition är att vara en teknisk kraft i rekryteringsbranschen och att vara det självklara valet för teknikföretag som söker kompetent och erfaren personal. Vi arbetar för att bygga upp en stark och hållbar relation med våra kunder och kandidater, och det är något vi är väldigt stolta över. Genom att ha en djup förståelse för branschen och dess behov kan vi leverera de bästa kandidaterna och matchningarna till våra kunder.

Fokus på techbranschen

Tech Talents är en TECH Agency som arbetar proaktivt mot både kandidater och kunder för att hitta den bästa matchningen mellan dem. Med en lång erfarenhet och ett brett kontaktnät tar vi fram förslag på tjänster och företag baserat på kandidaternas önskemål och behov.

Hos Tech Talents sätter vi alltid våra kunder och kandidater i första hand, och arbetar för att ge dem den bästa möjliga upplevelsen. Vi är öppna och transparenta i vårt arbetssätt och tror på att skapa en öppen kommunikation där vi tillsammans kan nå framgång. Vi är en platt organisation som arbetar för att alla ska få möjlighet att växa och utvecklas i sina roller.

Våra kandidater

Vårt arbete som rekryteringsföretag innebär också ett ansvar för att hitta och locka till oss talanger och duktiga kandidater som vill utvecklas inom teknikbranschen. Vi har en proaktiv och innovativ approach för att hitta och attrahera dessa talanger och arbetar kontinuerligt för att förbättra våra metoder.

Tech Talents är ett rekryteringsbolag med ett tekniskt fokus, och vår strävan är att alltid vara den bästa möjliga partnern för både konsulter och kunder inom teknikbranschen. Vi vill skapa en framtid där talanger och duktiga kandidater inom teknik kan nå sin fulla potential och där teknikföretag kan växa och utvecklas med de bästa människorna på sin sida.

Våra kunder

Tech Talents har idag en imponerande kundstock som inkluderar både små och stora bolag med spännande teknik inom flera olika branscher. Konsulterna som Tech Talents rekryterar är en viktig del av kundernas tillväxtresa och är välutbildade inom teknik i framkant.

Tech Talents resa har bara börjat och ambitionen är att fortsätta utveckla företaget inom nya affärsområden och affärsmodeller. Tech Talents strävar alltid efter att vara lyhörda för vad både kandidater och kunder vill ha och är ständigt under utveckling för att bli ännu bättre på att matcha rätt kandidat till rätt företag. Tech Talents har inte som mål att bli störst på marknaden utan att göra saker i mindre skala men på ett riktigt bra sätt, samtidigt som de bibehåller en nära relation med kandidater, konsulter och kunder.

Om du är på jakt efter nya karriärmöjligheter inom teknikbranschen eller behöver hjälp med att rekrytera kompetenta teknikkonsulter, är Tech Talents definitivt det rekryteringsföretaget för dig. Tech Talents arbetar med passion och drivkraft för att hitta de bästa matchningarna och hjälpa till att utveckla karriärer och företag.

Vill du vara med på vår resa och vara en del av vår vision för framtiden? Vi söker alltid efter nya talanger och kandidater som delar vår passion och vår strävan efter att bli det bästa teknikrekryteringsföretaget på marknaden. Sök våra lediga tjänster och låt oss tillsammans skapa en bättre framtid för teknikbranschen.

Historia

Året var 2018 och techbranschen var i full fart med att växa och utvecklas. Det fanns en enorm efterfrågan på kompetent personal och företagen hade svårt att hitta rätt kandidater till sina tjänster. Det traditionella sättet att rekrytera, där kandidaten ska hitta utannonserade tjänster, blev alltmer ineffektivt.

Det var då grundarna Andreas Gremar och Mikael Kron bestämde sig för att starta Tech Talents. Visionen var att skapa ett konsult- och rekryteringsföretag som direkt tog jobben till ingenjörerna och samtidigt erbjöd attraktiva villkor på arbetsmarknaden. En viktig faktor för oss var att ingenjörerna själva skulle få vara med och bestämma vilket uppdrag som passade deras kompetenser och önskemål.

På Tech Talents strävar vi efter att erbjuda något unikt på marknaden. Vi tror på att vara mer än ett klassiskt konsulthus där det handlar om att fylla uppdrag för att få inkomst. Istället är vår ambition att ge våra ingenjörer större valfrihet, och samtidigt erbjuda dem trygghet och goda villkor. Vi vill också göra det enkelt för företag att hitta rätt kandidat till rätt tjänst.

Vi på Tech Talents är stolta över vår historia och vårt bidrag till techbranschen. Genom att vara innovativa och fokuserade på både kandidater och företag har vi skapat en unik plattform där alla vinner. Och vi strävar alltid efter att utvecklas och erbjuda ännu bättre lösningar för att möta marknadens behov.

Några av våra kunder