Experter på rekrytering inom IT och Teknik

Vi vet att det krävs något extra för att nå riktigt vassa ingenjörer på dagens arbetsmarknad. Därför sätter vi alltid våra kandidater i fokus och jobbar hårt för att hitta den bästa matchningen för varje uppdrag. Vi är övertygade om att genom att hitta rätt individ till varje uppdrag bidrar vi till innovationer som utvecklar vårt samhälle.

Vilken väg passar dig?

Oavsett om du är en nyutexaminerad talang redo att kliva in i arbetslivet eller en etablerad expert på jakt efter nästa utmaning, kan vi hjälpa dig med nästa Karriärval.

Konsultspåret

Forma din start, bygg din resa

Starta som konsult på Tech Talents och möt en värld av spännande uppdrag och möjligheten att forma din start inom teknikbranschen. Som nyutexaminerad har du chansen att bygga erfarenhet och nätverk, efter att ha stärkt dina färdigheter, erbjuder vi möjligheten att ta direktanställning hos din uppdragsgivare och fortsätta din karriärresa.

Direktrekrytering

Ett Stort Steg Framåt

Är du en erfaren expert eller ledare? Tech Talents kan hjälpa dig ta ett stort steg framåt i din karriär. Vi matchar dig direkt med våra samarbetskunders behov och stöttar dig genom hela processen. För Tech Talents är det inte bara en anställning – det är en strategisk matchning som leder till framgångsrika och långsiktiga relationer.

uppdrag och tjänster som gör skillnad

Kika och se om något av våra senaste konsultuppdrag eller andra lediga jobb kan vara något för dig. Vilken väg väljer du?

Hittar du inte det du söker? Lugn, det finns många fler roller och äventyr för dig att upptäcka.

Uppdragsberättelser

Läs om några av våra kundsamarbeten där Tech Talents bidrar till rekryteringar och konsultuppdrag

Redo att bli en av oss?

Vill du vara med och bidra till innovationer som gör skillnad? Vi rekryterar talanger till några av marknadens mest attraktiva produktbolag inom Teknik. Vi har uppdragen hos både små och stora bolag som utvecklar spännande teknik i flera olika branscher. 

Dela ditt namn, e-post och registrera ditt CV så hör vi av oss när vi hittat en matchning.

Vad gör Tech Talents annorlunda jämfört med andra bolag?

Tech Talents skiljer sig genom att vi inte bara matchar kandidater med uppdrag; vi skapar möjligheter för ingenjörer att själva välja sina uppdrag och formas av dem. Vi låter dessutom våra konsulter ta direktanställning hos sin uppdragsgivare. Vi fokuserar på bra villkor för ingenjörer, och vår historia visar vårt engagemang för att göra en verklig skillnad på arbetsmarknaden.

Vilka karriärmöjligheter erbjuder Tech Talents?

Oavsett om du är nyutexaminerad eller en erfaren expert, erbjuder vi olika vägar. Konsultspåret ger nyutexaminerade chansen att bygga erfarenhet och nätverk innan de tar direktanställning. Direktrekrytering riktar sig till etablerade experter och ledare som söker nästa stora steg i sin karriär.

Vad är Tech Agency och hur fungerar det?

Som Tech Agency arbetar vi proaktivt för att matcha kandidater med företag. Vårt erfarna team tar fram förslag baserat på kandidatens önskemål och nätverkar för att hitta den perfekta matchningen. Med vår djupa förståelse för teknikbranschen kan vi vägleda kandidater till rätt position och skapa långsiktiga relationer. Läser du just nu en teknisk utbildning och letar efter nya utmaningar och möjligheter efter examen, hjälper vi dig gärna att hitta rätt. Vår målsättning är att matcha rätt kompetens och kandidater med spännande och innovativa bolag som ligger i framkant med tekniken

Hur bidrar Tech Talents till innovation och samhällsutveckling?

Vår vision är tydlig – ”Vi bidrar till innovationer som gör skillnad!” Genom att matcha rätt tekniska talanger med företag arbetar vi för att påverka och förbättra samhället. Genom att hitta rätt individ för varje uppdrag gör vi det möjligt för dem att vara en del av tekniska innovationer som spänner över olika områden.

Prata med en expert

Linköping

Hitta medarbetare

Göteborg

Hitta medarbetare

Malmö

Hitta medarbetare

Stockholm

Hitta medarbetare

Jönköping

Hitta medarbetare