Lediga Tjänster

Tech Talents Linköping

Vill du vara med och etablera ett konsult och rekryteringsbolag på Stockholmsmarknaden? Har du tillsammans med en kollega eller vän funderat på att göra något tillsammans? Nu har ni chansen att tillsammans starta upp rekryterings och konsultbolaget Tech Talents i Stockholm.

Nytt

UMS SKELDAR SWEDEN AB

UMS Skeldar erbjuder en unik möjlighet att vara en del av ett snabbt växande företag med en dynamisk arbetsmiljö, där ingen dag är den andra lik.

Nytt

 • Veoneer Linköping

  Vill du arbeta med testutveckling och har ett stort intresse för IT och teknik? I rollen som ingenjör inom test hos Veoneer arbetar du nära din produkt och får vara med i hela utvecklingskedjan, från start till mål.

 • iBinder

  Drivs du av att jobba med nyutveckling i ett team där du får stor frihet och möjlighet att driva igenom högteknologiska lösningar? Vill du samtidigt jobba med teknik i framkant, samtidigt som du aktivt bidar till en bättre miljö?

 • Vinnergi AB

  Inom Vinnergis affärsområde Power är vi elkonsulter som täcker alla spänningsområden. Från stamnät till region- och lokalnät inom både ledningar och stationer. Det gör att vi kan utföra uppdrag som sträcker sig från tidiga förstudier, projekteringar, konstruktioner, kontrollanläggningar, projektledning, beredningar i såväl stads-, och landsbygdsnät, dokumentation och koncessionsansökningar. Nu söker vi en erfaren elkonstruktör till vårt kontor Västerås.

 • SundaHus

  Drivs du av att jobba med nyutveckling i ett team där du får stor frihet och möjlighet att driva igenom högteknologiska lösningar? Vill du samtidigt jobba med teknik i framkant, samtidigt som du aktivt bidar till en bättre miljö? SundaHus iBinder Group söker nu en dedikerad Backend Developer Sustainability.

 • Microtec AB

  Lockas du av att få resa i arbetet samt att få möjlighet att använda dina systemkunskaper på nya sätt, med fokus på träindustrin? På MICROTEC får du jobba med världsledande teknik och söka lösningar utanför boxen. Uppskattar du även självständighet i arbetet och samtidigt få vara en del av av ett mycket kompetent och stöttande team tycker vi att du ska läsa vidare. Mycket goda utvecklingsmöjligheter erbjuds här!

 • Beyond Gravity

  Rymden är en del av det dagliga arbetet på Beyond Gravity. Här tillverkas rymdprodukter i framkant som används i nästan alla satelliter och raketer som förser den globala rymdindustrin och globala behov. Till vår anläggning i Linköping söker vi nu en driven Product Assurance Manager till vår kvalitetsavdelning.

 • Vinnergi AB

  Vi behöver bli fler som jobbar med framtidens elsystem. Nu har du chansen att få arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare i en omväxlande nyckelroll nära våra kunder i energibranschen.

 • Vinnergi AB

  Vi behöver bli fler som jobbar med framtidens elsystem. Nu har du chansen att få arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare i en omväxlande roll nära våra kunder i energibranschen.

 • Vinnergi AB

  Energifrågorna är heta, elnätet är i fokus och efterfrågan på våra tjänster är mycket stor. Därför söker vi nu en engagerad teamledare som vill driva utvecklingen av Vinnergi Powers verksamhet i Kalmarregionen! Vi har en mycket spännande tid framför oss med många olika uppdrag inom bland annat elkraft och förnybara energikällor. Inom affärsområde Power är vi elkonsulter som arbetar med alla delar av elnätet. Vi jobbar med allt från tidiga förstudier, elnätsdesign, projektering, beredning och projektledning till besiktningar och slutdokumentation. Allt för att utveckla och framtidssäkra det svenska elnätet.

 • Vinnergi AB

  Inom Vinnergis affärsområde Power är vi elkonsulter som täcker alla spänningsområden. Från stamnät till region- och lokalnät inom både ledningar och stationer. Det gör att vi kan utföra uppdrag som sträcker sig från tidiga förstudier, projekteringar, konstruktioner, kontrollanläggningar, projektledning, beredningar i såväl stads-, och landsbygdsnät, dokumentation och koncessionsansökningar. Nu söker vi en erfaren projektledare till vårt kontor i Västerås.

 • Beyond Gravity

  Rymden är en del av det dagliga arbetet på Beyond Gravity. Här tillverkas rymdprodukter som används i nästan alla satelliter och raketer som förser den globala rymdindustrin och globala behov. Med våra produkter bidrar vi till en hållbar utveckling för människor, jorden och dess välstånd. Beyond Gravity expanderar och söker nu efter en verktygskonstruktör till ett av deras framgångsrika team i Linköping.

 • Väderstad AB

  Vill du vara med och skapa maskiner gjorda för att förse världens befolkning med livsmedel? Gillar du dessutom problemlösning, är driven samt har ett stort intresse för teknik, då kan du vara den vi söker!

 • Vinnergi AB

  Vill du ha en omväxlande nyckelroll där du ges möjligheten att arbeta med framtidens elsystem nära våra kunder i energibranschen? Nu söker vi efter en erfaren projektledare med utgångspunkt i Göteborg, Borås, Trollhättan eller Vara!

 • Veoneer Linköping

  Vi söker både erfarna såväl som juniora personer som är redo att ta sig an nästa utmaning inom elektronik. Beroende på din bakgrund finns olika områden att fördjupa sig i.

 • Vinnergi AB

  Vill du göra skillnad och arbeta med framtidens elsystem? Vill du utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare? Vill du arbeta i en omväxlande roll nära våra kunder i energibranschen? Om svaret är ja - Då kan rollen som projektör/beredare till Vinnergi i Väst vara tjänsten för dig!

 • ECOLEAN

  Vill du vara med och utveckla och vidareutveckla den globala aktören Ecoleans maskiner och processer för materialkonvertering? Nu söker vi Automationsingenjörer med placering på huvudkontoret i Helsingborg.

 • ECOLEAN

  Vill du vara med och utveckla den globala aktören Ecoleans maskiner och processer för pouch-fyllning av livsmedel? Nu söker vi en Senior Automationsingenjör med placering på huvudkontoret i Helsingborg.

 • Veoneer

  Vill du vara en del av ett globalt världsledande företag där förbättring och utveckling av produktanalys och leverantörskvalitet står i fokus? Då kan rollen som Kvalitetsingenjör hos Veoneer vara tjänsten för dig!

 • Triona

  Vill du arbeta med modern teknik och vara med och bygga upp en helt ny plattform från grunden? I rollen som senior Systemutvecklare hos Triona får du möjlighet att arbeta i ett bolag i global expansion där du har stor möjlighet att sätta din egen prägel.

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolagets utveckling framåt? Vi söker en Full Stack Developer till Microtec.

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolaget utveckling framåt? Vi söker en Back-end Developer till Microtec.

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolagets utveckling framåt? Vi söker en AI Utvecklare till Microtec.

 • Sectra Imaging IT Solutions AB

  Är du i slutet av din utbildning inom IT eller i början av din karriär, och intresserad av att arbeta med systemadministration inom molnet är detta en roll för dig!

 • Axis Communications

  Är du en senior Software Developer som brinner för att arbeta i team och är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en Senior Software Developer till Axis.

 • Axis Communications

  Brinner du för att arbeta i team och är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en Embedded Software Developer till Axis.

 • Axis Communications

  Är du en erfaren Fullstackutvecklare som tycker om att arbeta i en teambaserad miljö? Har du dessutom ett extra intresse för frontend? Då kan denna möjlighet som Fullstackutvecklare på Axis vara något för dig!

 • Axis Communications

  Är du en Fullstackutvecklare som tycker om att arbeta i en teambaserad miljö? Är du intresserad av att utveckla mjukvaruapplikationer där du använder bildanalys och maskininlärning? Då kan denna möjlighet som Fullstackutvecklare på Axis vara något för dig!

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolaget utveckling framåt? Vi söker en Software Developer inom området signal och bildbehandling till Microtec.

 • Capio

  Data Engineer till Capio Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige finns vi från Umeå i norr till Ystad i söder. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. I […]

 • Tech Talents Göteborg

  Låter tanken på att testa och kvalitetssäkra produkter och system intressant? Vi söker flera testare, både för mjukvara, hårdvara och produkt.

 • Tech Talents Göteborg

  Superhög prestanda och en uppsjö av intressanta bibliotek att arbeta i. Det är alltså C++ jag talar om. Språket som är ett av de mest tongivande i bl.a. Windows, Unreal Engine och applikationer i tiotusental. Hoppa på vårt C++ tåg och bestäm din egen destination!

 • Tech Talents Göteborg

  "Why do Java programmers have to wear glasses? Because they don't C#" 🥁 Skämt åsido. För oss på Tech Talents är det självklart att en god teknisk utbildning ska löna sig. På vilket sätt då? Genom att få arbeta med utvecklande, utmanande, stimulerande uppgifter med härliga kollegor, bra betalt och kul på vägen.

 • Väderstad AB

  I den high-tech-präglade utvecklingsavdelningen får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare. Produktkärnan Drills består idag av ca 35 medarbetare och är en del av R&D organisationen med totalt ca 240 medarbetare. Brinner du för tekniska frågor och vill vara med och utveckla Väderstads såmaskiner? Då kan jobbet som Master Engineer på Drills vara något för dig!

  Nytt

Varför Tech Talents?

Hos oss finns det fler möjligheter till samarbetsvägar. Kanske är du student som är ute efter en relevant arbetslivserfarenhet på deltid vid sidan av studierna. Eller på väg att bli examinerad och vill se vilka spännande företag och tjänster som finns på marknaden. Eller så kanske du har arbetat några år och helt enkelt vill testa på något nytt! Vi lyssnar och försöker att hitta rätt plats för dig genom vårt nätverk.

Tech Talents är det moderna rekryteringsföretaget som utmanar den traditionella bilden av konsult- och rekryteringsbranschen. Om du har investerat i en god teknisk utbildning så ska det löna sig. Hos oss får du en trygg anställningsform, rätt lön och bra villkor. Vi ser det som hygienfaktorer för ingenjörer på dagens arbetsmarknad där utbudet av teknisk kompetens är mindre än efterfrågan. Under din tid hos oss kommer du få coachning av erfarna konsultchefer, utbildning samt bra förmåner. Vi vill stå för ett branschledande erbjudande i början på din karriär i andan av att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tillsammans bidrar vi med 35 års erfarenhet till våra kunder, konsulter och kandidater för att gemensamt skapa värde. På resans gång ser vi till att ha riktigt roligt tillsammans.

Ingen tjänst som passade dig?

Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi till att guida dig rätt. Klicka på knappen nedan och skicka in ditt CV så tar vi ett förutsättningslöst möte.