Lediga Tjänster

ECOLEAN

Vill du vara med och utveckla den globala aktören Ecoleans maskiner och processer för materialkonvertering? Nu söker vi Automationsingenjörer med placering på Ecoleans huvudkontor i Helsingborg alternativt det nya kontoret i Landskrona med den absolut senaste tekniken.

Nytt

Visma PubliTech

Vill du jobba i en bred roll där du får möjlighet att driva teststrategi och vara med och implementera automatiserade tester? Vill du samtidigt arbeta med en produkt som gör samhällsnytta på riktigt? Vi söker dig som vill axla rollen som Quality Assurer/testare hos Visma PubliTech.

Nytt

 • Carbex Aktiebolag

  Du kan på förmiddagen skriva kod för att under eftermiddagen testa den direkt på riggen i deras labb som finns i samma lokaler.

 • Axis Communications

  Vore det intressant för dig att få arbeta i ett team med mycket erfarna utvecklare, med lösningar som verkligen gör skillnad för ett bolags utveckling och framgång? Är du den kommunikativa problemlösaren som gärna ser helheten och inte bara detaljerna? Denna roll skulle kunna vara något för dig!

 • Vinnergi AB

  Vill du vara med och bidra till en hållbar samhällsinfrastruktur i en roll där du genererar innovativa ideér och lösningar för kundens behov? Drivs du av projektleda, leverera och överträffa kundens förväntningar? Då kan du vara den du söker.

 • ITAB Konsult AB

  If you like the challenge of being involved in creating and establishing something new – then this is a perfect role for you.

 • Konfidentiell

  Har du hög social kompetens och gillar att vara spindeln i nätet för att utreda problem och hitta lösningar för bästa möjliga service? Är du en strukturerad person som gillar ordning och reda och älskar att samarbeta med människor? Då kan rollen som Reklamationsutredare hos vår kund vara tjänsten för dig!

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Solution Architect hos Presale IFS.

 • Agama Technologies

  Vi söker dig som drivs av att jobba i en bred roll där du får möjlighet till mycket frihet och där du tillsammans med ditt team har ett helhetsansvar för att utveckla branschledande högteknologiska mjukvarulösningar.

 • Beyond Gravity

  Beyond Gravity is the first startup to combine agility, speed, and innovation with decades of experience and proven quality. At Beyond Gravity space is a part of the daily work and they develop and manufacture products for satellites and launch vehicles with the goal of advancing humankind and enabling the exploration of the world and beyond. Beyond Gravity is the preferred supplier of structures for all types of launch vehicles and a leader in selected satellite products and constellations in the New Space sector. We are expanding and looking for a Manufacturing Engineer colleague to join our team!

 • Beyond Gravity

  Beyond Gravity is the first startup to combine agility, speed, and innovation with decades of experience and proven quality. At Beyond Gravity space is a part of the daily work and they develop and manufacture products for satellites and launch vehicles with the goal of advancing humankind and enabling the exploration of the world and beyond. Beyond Gravity is the preferred supplier of structures for all types of launch vehicles and a leader in selected satellite products and constellations in the New Space sector. We are expanding and looking for a Manufacturing Engineer colleague to join our team!

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Product Specialist hos IFS Service Management.

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Product Specialist hos IFS Asset Management.

 • Axis Communications

  Är du en erfaren Fullstackutvecklare som tycker om att arbeta i en teambaserad miljö? Har du dessutom ett extra intresse för frontend? Då kan denna möjlighet som Fullstackutvecklare på Axis vara något för dig!

 • tech talents malmö

  Arbetar du idag som mekanikingenjör eller är i början av din karriär och vill få en bred erfarenhet från uppdrag hos våra spännande kunder? Då kan du vara den vi söker till vår konsultverksamhet på Tech Talents!

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Product Specialist hos IFS Finance.

 • Axis Communications

  Är du en senior Software Developer som brinner för att arbeta i team och är redo för nästa steg i karriären? Nu har du chansen att vara med och utveckla ett nytt team på Axis i Linköping!

 • Axis Communications

  Är du en Tech Lead/Senior Software Developer som brinner för att arbeta i team och är redo för nästa steg i karriären? Nu har du chansen att vara med och utveckla ett nytt team på Axis i Linköping!

 • SundaHus

  Vill du jobba med teknik i framkant, samtidigt som du aktivt bidrar till en bättre miljö? Vi söker en systemutvecklare inom .Net.

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Software Engineer till IFS i Linköping.

 • Element

  Vill du jobba i en bred roll som fullstackutvecklare där du får möjlighet att påverka bolagets utveckling såväl som din egen personliga utveckling? Vi söker en Fullstackutvecklare som vill axla en roll med mycket ansvar, där du får stor frihet i ditt arbete.

 • iBinder

  Drivs du av att jobba med nyutveckling i ett team där du får stor frihet och möjlighet att driva igenom högteknologiska lösningar? iBinder söker nu en dedikerad Backendutvecklare.

 • Tech Talents Göteborg

  "Why do Java programmers have to wear glasses? Because they don't C#" 🥁 Skämt åsido. För oss på Tech Talents är det självklart att en god teknisk utbildning ska löna sig. På vilket sätt då? Genom att få arbeta med utvecklande, utmanande, stimulerande uppgifter med härliga kollegor, bra betalt och kul på vägen.

 • Tech Talents Göteborg

  Låter tanken på att testa och kvalitetssäkra produkter och system intressant? Vi söker flera testare, både för mjukvara, hårdvara och produkt.

 • Tech Talents Göteborg

  Har du en känsla för logisk och effektiv Frontend-kod och gillar att jobba i presentationslagret? Då tycker jag att du ska läsa vidare och höra av dig till mig så hittar vi rätt jobb till dig.

 • Tech Talents Göteborg

  Superhög prestanda och en uppsjö av intressanta bibliotek att arbeta i. Det är alltså C++ jag talar om. Språket som är ett av de mest tongivande i bl.a. Windows, Unreal Engine och applikationer i tiotusental. Hoppa på vårt C++ tåg och bestäm din egen destination!

 • Tech Talents Göteborg

  Får du (positiv) gåshud 🦢 av att höra orden "Elektroteknik", "Kalibrering", "Telekommunikation", "Verifiering", "Regler- & Datorteknik" eller "Testning"? Då är det här jobbannonsen för dig.

Varför Tech Talents?

Hos oss finns det fler möjligheter till samarbetsvägar. Kanske är du student som är ute efter en relevant arbetslivserfarenhet på deltid vid sidan av studierna. Eller på väg att bli examinerad och vill se vilka spännande företag och tjänster som finns på marknaden. Eller så kanske du har arbetat några år och helt enkelt vill testa på något nytt! Vi lyssnar och försöker att hitta rätt plats för dig genom vårt nätverk.

Tech Talents är det moderna rekryteringsföretaget som utmanar den traditionella bilden av konsult- och rekryteringsbranschen. Om du har investerat i en god teknisk utbildning så ska det löna sig. Hos oss får du en trygg anställningsform, rätt lön och bra villkor. Vi ser det som hygienfaktorer för ingenjörer på dagens arbetsmarknad där utbudet av teknisk kompetens är mindre än efterfrågan. Under din tid hos oss kommer du få coachning av erfarna konsultchefer, utbildning samt bra förmåner. Vi vill stå för ett branschledande erbjudande i början på din karriär i andan av att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tillsammans bidrar vi med 35 års erfarenhet till våra kunder, konsulter och kandidater för att gemensamt skapa värde. På resans gång ser vi till att ha riktigt roligt tillsammans.

Ingen tjänst som passade dig?

Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi till att guida dig rätt. Klicka på knappen nedan och skicka in ditt CV så tar vi ett förutsättningslöst möte.