Lediga Tjänster

Tech Talents Linköping

Vår kund i Linköping söker nu en nyexaminerad systemingenjör som vill jobba inom e-hälsa och medicinsk IT. Tog du nyligen examen från en teknisk universitetsutbildning eller YH-utbildning och vill starta din karriär på ett internationellt bolag? Uppdraget börjar den 15:e januari!

Nytt

IFS Sverige AB

Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Business Architect på IFS Presale.

Nytt

 • Väderstad AB

  Trivs du i en varierande roll där du kommer ges möjligheten att arbeta med högteknologiska produkter? På Väderstad är vi stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare.

 • Vinnergi AB

  Är du en ledare som skapar engagemang, är duktig på att rekrytera stjärnor och som gillar sälj, affärer och affärsutveckling tillsammans med andra? Nu söker vi en regionchef till affärsområdet Living i Linköping/Norrköping!

 • link22 AB

  link22 växer och blir fler! Gillar du att koda och vill vara med att utveckla produkter och systemlösningar för att skydda kunders mest känsliga information och infrastruktur? Vill du vara med på en tillväxtresa inom IT-säkerhet och sätta Linköping på kartan? Då är link22 helt rätt! Om du även är lockad av att vara del i att utveckla verksamheten så finns det även stora möjligheter för det.

 • Vinnergi AB

  Nu söker vi en regionchef till Vinnergis kontor i Alvik! Vi behöver en ledare som skapar engagemang, är duktig på att rekrytera stjärnor och som gillar affärer och affärsutveckling tillsammans med andra. Stämmer det in på dig? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!

 • Element

  Har du ledarskap som specialistområde och brinner för affärsutveckling? Vi söker nu en Operations Manager, tillika affärsområdeschef, som lockas av kombinationen av ledarskap, ingenjörskonst och affärer i en verksamhet som levererar materialtekniska tjänster och provning till svensk industri!

 • Confidential

  Vill du få en raketstart i karriären inom test, verifiering, kravhantering och programmering? Då kan detta uppdrag hos vår kund vara perfekt, där du kommer att ha en senior mentor vid din sida hela vägen.

 • Beyond Gravity

  To Beyond Gravity in Linköping we are looking for a leader with broad understanding, competence, and experience in structural engineering to join us in developing our organization!

 • Tech Talents Göteborg

  Har du erfarenhet av rekrytering och vill fortsätta utvecklas inom IT- och teknikrekrytering? Vill du fortsätta arbetet att positionera Tech Talents som den attraktivaste rekryteringspartnern för ingenjörer i regionen? Då kan du vara den vi söker till oss på vårt kontor i Lindholmen, Göteborg!

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolaget utveckling framåt? Vi söker en Back-end Developer till Microtec.

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolagets utveckling framåt? Vi söker en Full Stack Developer till Microtec.

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolaget utveckling framåt? Vi söker en Software Developer inom området signal och bildbehandling till Microtec.

  Nytt

 • Capio

  Data Engineer till Capio Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige finns vi från Umeå i norr till Ystad i söder. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. I […]

 • Axis Communications

  Är du en Fullstackutvecklare som tycker om att arbeta i en teambaserad miljö? Är du intresserad av att utveckla mjukvaruapplikationer där du använder bildanalys och maskininlärning? Då kan denna möjlighet som Fullstackutvecklare på Axis vara något för dig!

  Nytt

 • Väderstad AB

  I den high-tech-präglade utvecklingsavdelningen får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare. Produktkärnan Drills består idag av ca 35 medarbetare och är en del av R&D organisationen med totalt ca 240 medarbetare. Brinner du för tekniska frågor och vill vara med och utveckla Väderstads såmaskiner? Då kan jobbet som Master Engineer på Drills vara något för dig!

  Nytt

 • Axis Communications

  Brinner du för att arbeta i team och är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en Embedded Software Developer till Axis.

 • Voyado AB

  Vill du arbeta med modern SaaS teknologi, i ett bolag som ser sina medarbetare som nyckelfaktorn till framgång. Nu söker vi en Fullstack utvecklare till Voyado.

 • Triona

  Vill du arbeta med modern teknik och vara med och bygga upp en helt ny plattform från grunden? I rollen som Systemutvecklare hos Triona får du möjlighet att arbeta i ett bolag i global expansion där du har stor möjlighet att sätta din egen prägel.

 • Triona

  Vill du arbeta med modern teknik och vara med och bygga upp en helt ny plattform från grunden? I rollen som Systemutvecklare hos Triona får du möjlighet att arbeta i ett bolag i global expansion där du har stor möjlighet att sätta din egen prägel.

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Solution Architect till Global Consulting Services IFS.

 • Axis Communications

  Är du en erfaren Fullstackutvecklare som tycker om att arbeta i en teambaserad miljö? Har du dessutom ett extra intresse för frontend? Då kan denna möjlighet som Fullstackutvecklare på Axis vara något för dig!

 • Tech Talents

  Har du erfarenhet av B2B försäljning och rekrytering? Söker dig nu till en hybridroll med möjlighet att arbeta både nära kund och ingenjör? Vill du vara med och fortsätta bygga Tech Talents i syd med fokus på techsektorn – en viktig motor för Sveriges tillväxt? Då kan du vara den vi söker till Tech Talents i Malmö.

  Nytt

 • Voyado AB

  Vill du arbeta med modern SaaS teknologi, i ett bolag som ser sina medarbetare som nyckelfaktorn till framgång. Nu söker vi en Fullstack utvecklare till Voyado.

 • Agama Technologies

  Vi söker dig som drivs av att jobba i en bred roll där du får möjlighet till mycket frihet och där du tillsammans med ditt team har ett helhetsansvar för att utveckla branschledande högteknologiska mjukvarulösningar.

 • Tech Talents Göteborg

  "Why do Java programmers have to wear glasses? Because they don't C#" 🥁 Skämt åsido. För oss på Tech Talents är det självklart att en god teknisk utbildning ska löna sig. På vilket sätt då? Genom att få arbeta med utvecklande, utmanande, stimulerande uppgifter med härliga kollegor, bra betalt och kul på vägen.

 • Tech Talents Göteborg

  Superhög prestanda och en uppsjö av intressanta bibliotek att arbeta i. Det är alltså C++ jag talar om. Språket som är ett av de mest tongivande i bl.a. Windows, Unreal Engine och applikationer i tiotusental. Hoppa på vårt C++ tåg och bestäm din egen destination!

Varför Tech Talents?

Hos oss finns det fler möjligheter till samarbetsvägar. Kanske är du student som är ute efter en relevant arbetslivserfarenhet på deltid vid sidan av studierna. Eller på väg att bli examinerad och vill se vilka spännande företag och tjänster som finns på marknaden. Eller så kanske du har arbetat några år och helt enkelt vill testa på något nytt! Vi lyssnar och försöker att hitta rätt plats för dig genom vårt nätverk.

Tech Talents är det moderna rekryteringsföretaget som utmanar den traditionella bilden av konsult- och rekryteringsbranschen. Om du har investerat i en god teknisk utbildning så ska det löna sig. Hos oss får du en trygg anställningsform, rätt lön och bra villkor. Vi ser det som hygienfaktorer för ingenjörer på dagens arbetsmarknad där utbudet av teknisk kompetens är mindre än efterfrågan. Under din tid hos oss kommer du få coachning av erfarna konsultchefer, utbildning samt bra förmåner. Vi vill stå för ett branschledande erbjudande i början på din karriär i andan av att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tillsammans bidrar vi med 35 års erfarenhet till våra kunder, konsulter och kandidater för att gemensamt skapa värde. På resans gång ser vi till att ha riktigt roligt tillsammans.

Ingen tjänst som passade dig?

Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi till att guida dig rätt. Klicka på knappen nedan och skicka in ditt CV så tar vi ett förutsättningslöst möte.