Lediga Tjänster

Triona

Vill du vara en del av ett affärsdrivet och prestigelöst team som gör skillnad för deras kunder? Vill du dessutom arbeta på ett företag som sätter människan i centrum och fokuserar på att göra arbetslivet enklare, effektivare och roligare för deras kunder? Har du dessutom tidigare erfarenhet av en liknande roll? Sök då tjänsten som affärskonsult redan idag!

Nytt

Tech Talents Linköping

Vill du arbeta med teknik och relationer? Här får du chansen att arbeta tillsammans med några av regionens vassaste teknikbolag och där ditt uppdrag är att förstå och säkerställa att vi kan rekrytera rätt ingenjörskompetens till dem idag och imorgon.

Nytt

 • Vinnergi AB

  Som Enhetschef Transportsystem driver du ett av våra strategiska affärsinitiativ med full personal och resultatansvar. Tillsammans ska vi utveckla den här arbetsplatsen och affären mot nya höjder och för att lyckas vill vi ha med oss just dig!

 • Fagerhult

  Det som i framtiden kommer skilja hur effektivt företag kan nyttja system och information är möjligheten att få informationen att samverka.

 • Fagerhult

  Rollen innebär att i nära dialog med verksamheten vara med och effektivisera processer och driva förbättringsarbete i berörda system

 • Axis Communications

  Brinner du för att arbeta i team och är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en Embedded Software Developer till Axis.

 • Tech Talents AB

  Trivs du med ett kundorienterat, administrativt arbete i en problemlösningsorienterad roll? Drivs du av hållbarhetsfrågor samt vill utvecklas i ett globalt energibolag? Då kan detta vara rätt för dig!

  Nytt

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Software Engineer till IFS i Linköping.

 • Visma PubliTech

  Vill du jobba i en bred roll där du får möjlighet att driva teststrategi och vara med och implementera automatiserade tester? Vill du samtidigt arbeta med en produkt som gör samhällsnytta på riktigt? Vi söker dig som vill axla rollen som Quality Assurer/testare hos Visma PubliTech.

 • Serstech AB Skåne

  Vill du arbeta nära R&D och försäljning? Är du en tekniskt kommunikativ person som är redo för en spännande tjänst där du får arbeta med produkter och avancerad teknik som gör skillnad på världsmarknaden? Vill du arbeta på ett innovativt high-tech-bolag bolag inom säkerhet med produktion i Sverige? Då kan du vara den vi söker till Serstech huvudkontor i Lund!

  Nytt

 • Voyado AB

  Vill du arbeta med modern SaaS teknologi, i ett bolag som ser sina medarbetare som nyckelfaktorn till framgång. Nu söker vi en Fullstack utvecklare till Voyado.

 • Triona

  Vill du arbeta med modern teknik och vara med och bygga upp en helt ny plattform från grunden? I rollen som Systemutvecklare hos Triona får du möjlighet att arbeta i ett bolag i global expansion där du har stor möjlighet att sätta din egen prägel.

  Nytt

 • Triona

  Vill du arbeta med modern teknik och vara med och bygga upp en helt ny plattform från grunden? I rollen som Systemutvecklare hos Triona får du möjlighet att arbeta i ett bolag i global expansion där du har stor möjlighet att sätta din egen prägel.

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Solution Architect till Global Consulting Services IFS.

 • IFS Sverige AB

  Brinner du för att driva QA aktiviteter, arbeta med modern teknik och trivs i en roll där du har stor möjlighet att påverka både arbetssätt samt din egen utveckling? IFS söker en Senior Lead QA.

  Nytt

 • SundaHus

  Vill du jobba med teknik i framkant, samtidigt som du aktivt bidrar till en bättre miljö? Vi söker en senior systemutvecklare/arkitekt inom .NET, som är redo för nästa utmaning hos SundaHus.

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Solution Architect hos Presale IFS.

 • Agama Technologies

  Vi söker dig som drivs av att jobba i en bred roll där du får möjlighet till mycket frihet och där du tillsammans med ditt team har ett helhetsansvar för att utveckla branschledande högteknologiska mjukvarulösningar.

 • Axis Communications

  Är du en erfaren Fullstackutvecklare som tycker om att arbeta i en teambaserad miljö? Har du dessutom ett extra intresse för frontend? Då kan denna möjlighet som Fullstackutvecklare på Axis vara något för dig!

 • Axis Communications

  Är du en senior Software Developer som brinner för att arbeta i team och är redo för nästa steg i karriären? Nu har du chansen att vara med och utveckla ett nytt team på Axis i Linköping!

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Product Specialist hos IFS Service Management.

 • Axis Communications

  Är du en Tech Lead/Senior Software Developer som brinner för att arbeta i team och är redo för nästa steg i karriären? Nu har du chansen att vara med och utveckla ett nytt team på Axis i Linköping!

 • Tech Talents Göteborg

  "Why do Java programmers have to wear glasses? Because they don't C#" 🥁 Skämt åsido. För oss på Tech Talents är det självklart att en god teknisk utbildning ska löna sig. På vilket sätt då? Genom att få arbeta med utvecklande, utmanande, stimulerande uppgifter med härliga kollegor, bra betalt och kul på vägen.

 • Tech Talents Göteborg

  Superhög prestanda och en uppsjö av intressanta bibliotek att arbeta i. Det är alltså C++ jag talar om. Språket som är ett av de mest tongivande i bl.a. Windows, Unreal Engine och applikationer i tiotusental. Hoppa på vårt C++ tåg och bestäm din egen destination!

Varför Tech Talents?

Hos oss finns det fler möjligheter till samarbetsvägar. Kanske är du student som är ute efter en relevant arbetslivserfarenhet på deltid vid sidan av studierna. Eller på väg att bli examinerad och vill se vilka spännande företag och tjänster som finns på marknaden. Eller så kanske du har arbetat några år och helt enkelt vill testa på något nytt! Vi lyssnar och försöker att hitta rätt plats för dig genom vårt nätverk.

Tech Talents är det moderna rekryteringsföretaget som utmanar den traditionella bilden av konsult- och rekryteringsbranschen. Om du har investerat i en god teknisk utbildning så ska det löna sig. Hos oss får du en trygg anställningsform, rätt lön och bra villkor. Vi ser det som hygienfaktorer för ingenjörer på dagens arbetsmarknad där utbudet av teknisk kompetens är mindre än efterfrågan. Under din tid hos oss kommer du få coachning av erfarna konsultchefer, utbildning samt bra förmåner. Vi vill stå för ett branschledande erbjudande i början på din karriär i andan av att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tillsammans bidrar vi med 35 års erfarenhet till våra kunder, konsulter och kandidater för att gemensamt skapa värde. På resans gång ser vi till att ha riktigt roligt tillsammans.

Ingen tjänst som passade dig?

Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi till att guida dig rätt. Klicka på knappen nedan och skicka in ditt CV så tar vi ett förutsättningslöst möte.