Hitta jobbet du söker

Vi på Tech Talents ser fram emot att höra från dig och ta del av dina färdigheter och erfarenheter. Tillsammans kan vi hitta spännande uppdrag som matchar dina karriärmål. Sök en av våra lediga konsultuppdrag eller kunders tjänster och ta nästa steg i din karriär!
 • Vinnergi AB

  Inspireras av att forma framtidens kommunikationsnät! Som Order Operations Manager blir du en nyckelperson hos en ledande teleoperatör, där du koordinerar orderläggning för avtal inom ComOp-affären. Genom teamwork och orderkoordinering säkerställer du att orderflödet håller en hög kvalitet och förväntade projektplaner som i sin tur resulterar i en enastående kundupplevelse. Ta chansen att göra verklig skillnad!

  Nytt

 • Element

  Är du redo att ta ledningen och forma framtidens försäljningsstrategier i ett globalt, innovativt och snabbt växande företag? Element söker nu en Sales Manager som drivs av att utveckla både människor och affärer. I denna nyckelroll får du chansen att sätta din prägel på vår försäljningsstrategi och leda ett engagerat team. Om du är en trygg och erfaren ledare med en passion för försäljning och en naturlig förmåga att kommunicera och inspirera, så kan detta vara möjligheten du har väntat på.

 • Bitvis

  Vill du forma framtidens svenska elsystem och påverka tusentals liv varje dag? På Bitvis får du chansen att utveckla lösningar som möter framtidens energibehov. Vi söker en passionerad produktdesigner som vill bli en del av vårt sammansvetsade team. Hos oss leder du hela designprocessen och spelar en nyckelroll i utvecklingen av vår plattform Power Flow. Är du redo att ta nästa steg och förändra framtiden?

 • Bitvis

  Vill du vara med och forma framtidens smarta elsystem? På Bitvis får du chansen att arbeta med häftiga tekniska lösningar inom data engineering. Vi söker dig med erfarenhet och passion för data engineering som vill hjälpa svenska energiföretag och deras kunder att optimera elförbrukningen. Bli en del av vårt dynamiska team och bidra till samhällsnytta genom att utveckla vår innovativa SaaS-tjänst, Power Flow. Välkommen till Bitvis!

 • Bitvis

  Vill du forma framtidens svenska elsystem och påverka tusentals liv varje dag? På Bitvis får du chansen att utveckla lösningar som möter framtidens energibehov. Just nu söker vi en back-end utvecklare till vårt sammansvetsade team i Linköping!

 • Bitvis

  Vill du vara med och utveckla framtidens infrastruktur kopplat till el- och fibernät i en framåtlutad och snabbrörlig organisation? Missa då inte möjligheten att ta del av uppdraget att göra infrastrukturen smartare - bit för bit!

 • Capio

  Vårdsektorn befinner sig i en spännande utveckling. På Capio fokuserar vi på innovation och kvalitet för att kunna ta det samhällsansvar vi har som vårdgivare. I en framtid där färre ska vårda fler, jobbar vi aktivt på att utveckla verktyg för att lösa morgondagens vårdbehov. Vi tror att en stor del av den lösningen är att Capio jobbar datadrivet.

Varför Tech Talents?

Hos oss finns det fler möjligheter till samarbetsvägar. Kanske är du student som är ute efter en relevant arbetslivserfarenhet på deltid vid sidan av studierna. Eller på väg att bli examinerad och vill se vilka spännande företag och tjänster som finns på marknaden. Eller så kanske du har arbetat några år och helt enkelt vill testa på något nytt! Vi lyssnar och försöker att hitta rätt plats för dig genom vårt nätverk.

Tech Talents är det moderna rekryteringsföretaget som utmanar den traditionella bilden av konsult- och rekryteringsbranschen. Om du har investerat i en god teknisk utbildning så ska det löna sig. Hos oss får du en trygg anställningsform, rätt lön och bra villkor. Vi ser det som hygienfaktorer för ingenjörer på dagens arbetsmarknad där utbudet av teknisk kompetens är mindre än efterfrågan. Under din tid hos oss kommer du få coachning av erfarna konsultchefer, utbildning samt bra förmåner. Vi vill stå för ett branschledande erbjudande i början på din karriär i andan av att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tillsammans bidrar vi med 35 års erfarenhet till våra kunder, konsulter och kandidater för att gemensamt skapa värde. På resans gång ser vi till att ha riktigt roligt tillsammans.

Ingen tjänst som passade dig?

Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi till att guida dig rätt. Klicka på knappen nedan och skicka in ditt CV så tar vi ett förutsättningslöst möte.