Hitta jobbet du söker

Vi på Tech Talents ser fram emot att höra från dig och ta del av dina färdigheter och erfarenheter. Tillsammans kan vi hitta spännande uppdrag som matchar dina karriärmål. Sök en av våra lediga konsultuppdrag eller kunders tjänster och ta nästa steg i din karriär!

 • Vinnergi AB

  Nu har du chansen att få arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare i en omväxlande roll nära våra kunder i energibranschen. Nu söker vi en erfaren kraftledningsprojektör till vårt kontor i Uppsala.

 • Aimpoint AB

  Vill du vara en nyckelspelare inom Aimpoints innovativa värld? Som Mechanical Test Engineer får du möjlighet att forma framtidens mekaniska prestanda. Utmana dig själv, arbeta med toppmoderna teknologier och bidra till spännande projekt. Gör skillnad – ansök idag och bli en del av Tech Talents och vår kunds dedikerade team!

  Nytt

 • Tech Talents Göteborg

  Längtar du efter oss? Vi längtar i alla fall efter dig! Du som vill skratta med oss, fira våra framgångar och samtidigt vara med att utmana, driva och utveckla vår affär! Vi älskar att du är snabbtänkt, modig och relationsorienterad. Vi uppskattar verkligen din förmåga att se och prata med alla typer av människor och hur du ser det som en vinst när du kan bidra till att få en annan människa att växa och känna sig på topp.

  Nytt

 • Beyond Gravity

  Vi söker en engagerad och flexibel individ för rollen som Configuration Manager. I denna nyckelposition kommer du att ansvara för att effektivt koordinera ändringshanteringen i vårt betydande kontrakt med våra mest kritiska kundprojekt

 • Tech Talents Göteborg

  Längtar du efter oss? Vi längtar i alla fall efter dig! Du som vill skratta med oss, fira våra framgångar och samtidigt vara med att utmana, driva och utveckla vår affär!

 • Bitvis

  Vill du vara med och utveckla framtidens infrastruktur kopplat till el- och fibernät i en framåtlutad och snabbrörlig organisation? Missa då inte möjligheten att ta del av uppdraget att göra infrastrukturen smartare - bit för bit!

 • Vinnergi AB

  Är du, eller aspirerar på att bli, en handlingskraftig ledare med hjärtat på rätt ställe som vill vara med och driva och utveckla Vinnergis Powers verksamhet i Umeå? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!

 • Vinnergi AB

  På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Nu har du chansen att få arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare i en omväxlande roll nära våra kunder i energibranschen.

 • Vinnergi AB

  Vi behöver bli fler som jobbar med framtidens elsystem. Nu har du chansen att få arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare i en omväxlande roll nära våra kunder i energibranschen.

 • Vinnergi AB

  Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Nu har du chansen att få arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare i en omväxlande roll nära våra kunder i energibranschen.

 • Vinnergi AB

  På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Nu söker vi efter en erfaren projektledare inom stationer till vårt kontor i Västerås.

 • Sematic

  Vill du arbeta med mjukvara som förenklar vardagen för en av samhällets viktigaste verksamheter samtidigt som du växer i din roll? Ta chansen att bli en viktig del av tillväxtföretaget Sematic AB som utvecklar webbaserade lösningar för hälso- och sjukvård.

 • Vinnergi AB

  Vill du vara med och bidra till en hållbar samhällsinfrastruktur i en roll där du genererar innovativa ideér och lösningar för kundens behov? Drivs du av att leverera och överträffa kundens förväntningar? Då kan denna roll vara något för dig!

 • Globe group AB

  Vill du vara en del av en innovativ, rolig och inspirerande arbetsplats med öppen atmosfär och öppet sinne? En plats där de arbetar med intressanta produkter och hittar lösningar med nya teknologier och metoder som tar dem till nästa nivå. En plats där de värdesätter kreativitet och innovativa idéer och verkligen arbetar med mottot frihet under ansvar? Läs då vidare!

 • Globe group AB

  Är du passionerad för robotik och är redo att göra en betydande påverkan inom den automatiserade gräsklippningsvärlden? Vi söker en talangfull Embedded Software Developer med stark expertis inom C++, ROS och Linux till Globe Technologies i Jönköping.

 • Tech Talents Göteborg

  Låter tanken på att testa och kvalitetssäkra produkter och system intressant? Vi söker flera testare, både för mjukvara, hårdvara och produkt.

 • Tech Talents AB

  Vi letar just nu efter blivande ingenjörer som tar examen under 2024. Är du student inom Maskinteknik, Datateknik, Teknisk Fysik, Elektroteknik eller någon form av nätverksteknisk utbildning? Sök tjänsten så berättar vi mer om de spännande bolagen som vi arbetar med!

 • Tech Talents Göteborg

  Har du en känsla för logisk och effektiv Frontend-kod och gillar att jobba i presentationslagret? Då tycker jag att du ska läsa vidare och höra av dig till mig så hittar vi rätt jobb till dig.

 • Tech Talents Göteborg

  Får du (positiv) gåshud 🦢 av att höra orden "Elektroteknik", "Kalibrering", "Telekommunikation", "Verifiering", "Regler- & Datorteknik" eller "Testning"? Då är det här jobbannonsen för dig.

 • Tech Talents

  Vi letar just nu efter blivande ingenjörer som tar examen under 2024. Är du student inom Maskinteknik, Datateknik, Industriell produktframtagning eller liknande? Sök så berättar vi mer om de spännande uppdragen som vi arbetar med!

  Nytt

 • Tech Talents Göteborg

  Superhög prestanda och en uppsjö av intressanta bibliotek att arbeta i. Det är alltså C++ jag talar om. Språket som är ett av de mest tongivande i bl.a. Windows, Unreal Engine och applikationer i tiotusental. Hoppa på vårt C++ tåg och bestäm din egen destination!

 • Tech Talents Linköping

  Är du i slutet av dina studier och läser Maskinteknik eller har arbetat i några år och är intresserad av att träffas för att prata spännande jobbmöjligheter framåt?

  Nytt

 • Vinnergi AB

  Vill du vara en del av framtidens elbransch? På Vinnergi får du inte bara en tjänst, du får en möjlighet att forma den. Som beredare/projektör inom vår lokalnätsgrupp kommer du vara hjärnan bakom energiframtidens infrastruktur. Vi söker en passionerad och erfaren individ till Vinnergi, någon som inte bara vill ha ett arbete utan en meningsfull karriär. Med spännande projekt, möjligheten att bli delägare och en arbetsmiljö präglad av gemenskap och utveckling, ger Vinnergi dig inte bara en plats att arbeta – de ger dig en plats att växa.

  Nytt

Varför Tech Talents?

Hos oss finns det fler möjligheter till samarbetsvägar. Kanske är du student som är ute efter en relevant arbetslivserfarenhet på deltid vid sidan av studierna. Eller på väg att bli examinerad och vill se vilka spännande företag och tjänster som finns på marknaden. Eller så kanske du har arbetat några år och helt enkelt vill testa på något nytt! Vi lyssnar och försöker att hitta rätt plats för dig genom vårt nätverk.

Tech Talents är det moderna rekryteringsföretaget som utmanar den traditionella bilden av konsult- och rekryteringsbranschen. Om du har investerat i en god teknisk utbildning så ska det löna sig. Hos oss får du en trygg anställningsform, rätt lön och bra villkor. Vi ser det som hygienfaktorer för ingenjörer på dagens arbetsmarknad där utbudet av teknisk kompetens är mindre än efterfrågan. Under din tid hos oss kommer du få coachning av erfarna konsultchefer, utbildning samt bra förmåner. Vi vill stå för ett branschledande erbjudande i början på din karriär i andan av att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tillsammans bidrar vi med 35 års erfarenhet till våra kunder, konsulter och kandidater för att gemensamt skapa värde. På resans gång ser vi till att ha riktigt roligt tillsammans.

Ingen tjänst som passade dig?

Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi till att guida dig rätt. Klicka på knappen nedan och skicka in ditt CV så tar vi ett förutsättningslöst möte.