Hitta jobbet du söker

Vi på Tech Talents ser fram emot att höra från dig och ta del av dina färdigheter och erfarenheter. Tillsammans kan vi hitta spännande uppdrag som matchar dina karriärmål. Sök en av våra lediga konsultuppdrag eller kunders tjänster och ta nästa steg i din karriär!
 • Aimpoint AB

  Vill du vara en nyckelspelare inom Aimpoints innovativa värld? Som Mechanical Engineer får du möjlighet att forma framtidens mekaniska prestanda. Utmana dig själv, arbeta med toppmoderna teknologier och bidra till spännande projekt. Gör skillnad – ansök idag och bli en del av Tech Talents och vår kunds dedikerade team!

  Nytt

 • Tech Talents Göteborg

  Superhög prestanda och en uppsjö av intressanta bibliotek att arbeta i. Det är alltså C++ jag talar om. Språket som är ett av de mest tongivande i bl.a. Windows, Unreal Engine och applikationer i tiotusental. Hoppa på vårt C++ tåg och bestäm din egen destination!

 • Tech Talents Göteborg

  Får du (positiv) gåshud 🦢 av att höra orden "Elektroteknik", "Kalibrering", "Telekommunikation", "Verifiering", "Regler- & Datorteknik" eller "Testning"? Då är det här jobbannonsen för dig.

 • Tech Talents Göteborg

  "Why do Java programmers have to wear glasses? Because they don't C#" 🥁 Skämt åsido. För oss på Tech Talents är det självklart att en god teknisk utbildning ska löna sig. På vilket sätt då? Genom att få arbeta med utvecklande, utmanande, stimulerande uppgifter med härliga kollegor, bra betalt och kul på vägen.

 • Vinnergi AB

  På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Nu söker vi efter en erfaren projektledare inom stationer till vårt kontor i Västerås.

 • Vinnergi AB

  På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Nu har du chansen att få arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare i en omväxlande roll nära våra kunder i energibranschen.

 • Vinnergi AB

  Är du, eller aspirerar på att bli, en handlingskraftig ledare med hjärtat på rätt ställe som vill vara med och driva och utveckla Vinnergis Powers verksamhet i Umeå? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!

 • Vinnergi AB

  Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Nu har du chansen att få arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare i en omväxlande roll nära våra kunder i energibranschen.

 • Beyond Gravity

  Beyond Gravity expanderar kraftigt och vi letar nu efter en engagerad och flexibel Product Assurance Manager. Vi håller fortfarande på att utveckla kvalitetsavdelningen till en toppmodern avdelning och vi behöver stärkas upp av dig!

 • Domino Sweden

  Vi söker en junior kodande projektledare för att stärka vårt team i Linköping. Vi är ett mindre och dynamiskt team av projektledare och tekniker som strävar efter att förbättra och utveckla våra system för att skapa värde för våra kunder. Domino är ett familjärt bolag med internationella möjligheter i koncernen!

 • Vinnergi AB

  Nu har du chansen att få arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare i en omväxlande roll nära våra kunder i energibranschen. Nu söker vi en erfaren kraftledningsprojektör till vårt kontor i Uppsala.

 • Toyota Material Handling

  Vi söker nu efter en erfaren och engagerad Business System Manager för att stärka teamet i Mjölby. I denna centrala roll kommer du att leda arbetet med att säkerställa effektiviteten och framgången för våra affärssystem och processer inom Marketing & Sales. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där mångfald och inkludering är i centrum.

 • Cendio AB

  Vidare kommer du även att få möjlighet att bidra i flertalet olika open-sourceprojekt - ett arbete som innebär både stor variation samt en god känsla att bidra till en bättre värld.

 • Vinnergi AB

  Drivs du av att lösa problem, är serviceinriktad och har stort teknikintresse med viljan att utvecklas? Systems är teknikexperten inom strategi, hårdvara, system och drift som levererar allt för Sveriges stadsnät och söker nu sin nästa kollega till Linköpingkontoret

 • Vinnergi AB

  Är du en erfaren utvecklare som vill bidra med dina kunskaper och erfarenheter för att göra Sveriges fiber-och stadsnät säkrare? Systems är teknikexperten inom strategi, hårdvara, system och drift som levererar allt för Sveriges stadsnät och söker nu sin nästa kollega till Linköpingkontoret

 • Sematic

  Vill du arbeta med mjukvara som förenklar vardagen för en av samhällets viktigaste verksamheter samtidigt som du växer i din roll? Ta chansen att bli en viktig del av tillväxtföretaget Sematic AB som utvecklar webbaserade lösningar för hälso- och sjukvård.

 • Tech Talents Göteborg

  Låter tanken på att testa och kvalitetssäkra produkter och system intressant? Vi söker flera testare, både för mjukvara, hårdvara och produkt.

Varför Tech Talents?

Hos oss finns det fler möjligheter till samarbetsvägar. Kanske är du student som är ute efter en relevant arbetslivserfarenhet på deltid vid sidan av studierna. Eller på väg att bli examinerad och vill se vilka spännande företag och tjänster som finns på marknaden. Eller så kanske du har arbetat några år och helt enkelt vill testa på något nytt! Vi lyssnar och försöker att hitta rätt plats för dig genom vårt nätverk.

Tech Talents är det moderna rekryteringsföretaget som utmanar den traditionella bilden av konsult- och rekryteringsbranschen. Om du har investerat i en god teknisk utbildning så ska det löna sig. Hos oss får du en trygg anställningsform, rätt lön och bra villkor. Vi ser det som hygienfaktorer för ingenjörer på dagens arbetsmarknad där utbudet av teknisk kompetens är mindre än efterfrågan. Under din tid hos oss kommer du få coachning av erfarna konsultchefer, utbildning samt bra förmåner. Vi vill stå för ett branschledande erbjudande i början på din karriär i andan av att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tillsammans bidrar vi med 35 års erfarenhet till våra kunder, konsulter och kandidater för att gemensamt skapa värde. På resans gång ser vi till att ha riktigt roligt tillsammans.

Ingen tjänst som passade dig?

Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi till att guida dig rätt. Klicka på knappen nedan och skicka in ditt CV så tar vi ett förutsättningslöst möte.