Lediga Tjänster

Bitcraze

Vore det inte häftigt att tillhöra ett världsledande produktbolag, det enda i världen som utvecklar drönare av sitt slag? Vore det inte häftigt att få vara med i ett välmående bolag där du har all möjlighet att få komma in och sätta din prägel och utvecklas som individ? Här har du ett jämställt team som söker dig, utvecklare, som vill ansvara för - och följa upp kvalitet och produktion av sina quadcopters och tillhörande produkter.

Nytt

AXENTIA Technologies AB

Vill du arbeta på ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter som arbetar med ny modern teknik? Vill du dessutom komma till ett mindre bolag med platt organisationsstruktur och högt i tak? Axentia i Linköping söker nu en konstruktör till sitt team där du får vara med på en utvecklingsresa och bidra med egna tankar och idéer, kanske är det du?

Nytt

 • Benzlers AB

  Är du en service- och lösningsorienterad customer support med teknisk bakgrund som vill arbeta i ett internationellt tillväxtbolag med mångårig expertis? Då kan du vara den vi söker till Benzlers i Helsingborg.

 • Tech Talents Göteborg

  Har du tidigare erfarenhet av rekrytering eller vill du skapa dig ett försprång under studierna med ett lärorikt deltidsjobb inom IT- och teknikrekrytering? Vi söker nu dig som vill vara en del av vårt team på Tech Talents i Göteborg!

 • Vinnergi AB

  Nu söker vi dig som vill bygga ut Sveriges hållbara energisystem, vill du vara med?

 • Vinnergi AB

  Är du, eller aspirerar på att bli, en ledare som skapar engagemang hos medarbetare, är duktig på att rekrytera stjärnor och som gillar sälj- och affärsutveckling tillsammans med andra? Nu söker vi en teamchef till affärsområdet Power i Västerås!

 • Vinnergi AB

  Ta chansen att få arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare i en omväxlande roll nära våra kunder i energibranschen. Energifrågorna är heta, elnätet är i fokus och efterfrågan på våra tjänster är mycket stor. Därför söker vi nu projektör/nätutredare med god erfarenhet till våra kontor i Norrköping, Jönköping, Växjö och Kalmar. Inom Vinnergi Power är vi elkonsulter som arbetar med alla delar av elnätet. Vi jobbar med allt från tidiga förstudier, elnätsdesign, projektering, beredning och projektledning till besiktningar och slutdokumentation. Allt för att utveckla och framtidssäkra det svenska elnätet.

 • Vinnergi AB

  Ta chansen att få arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare i en omväxlande roll nära våra kunder i energibranschen. Energifrågorna är heta, elnätet är i fokus och efterfrågan på våra tjänster är mycket stor. Därför söker vi nu beredare med god erfarenhet till våra kontor i Norrköping, Jönköping, Växjö och Kalmar. Inom Vinnergi Power är vi elkonsulter som arbetar med alla delar av elnätet. Vi jobbar med allt från tidiga förstudier, elnätsdesign, projektering, beredning och projektledning till besiktningar och slutdokumentation. Allt för att utveckla och framtidssäkra det svenska elnätet.

 • Beyond Gravity

  Rymden är en del av det dagliga arbetet på Beyond Gravity. Här tillverkas rymdprodukter som används i nästan alla satelliter och raketer som förser den globala rymdindustrin och globala behov. Med våra produkter bidrar vi till en hållbar utveckling för människor, jorden och dess välstånd. Beyond Gravity expanderar och söker nu efter en verktygskonstruktör till ett av deras framgångsrika team i Linköping.

 • Beyond Gravity

  Är du en erfaren autoklavoperatör som letar efter din nya utmaning? Vill du arbeta i en modern industri på ett framstående företag inom rymdindustrin? Nu söker Beyond Gravity i Linköping en autoklavoperatör till deras nya anläggning. Låter det som något för dig då ska du fortsätta läsa!

 • Triona

  Är du en systemutvecklare som vill arbeta med produktutveckling eller konsulting, eller har du erfarenhet av arbete med lösnings-/mjukvaruarkitektur och vill utvecklas vidare i en mer senior roll?

 • Tech Talents Göteborg

  Har du en känsla för logisk och effektiv Frontend-kod och gillar att jobba i presentationslagret? Då tycker jag att du ska läsa vidare och höra av dig till mig så hittar vi rätt jobb till dig.

 • Tech Talents Göteborg

  Får du (positiv) gåshud 🦢 av att höra orden "Elektroteknik", "Kalibrering", "Telekommunikation", "Verifiering", "Regler- & Datorteknik" eller "Testning"? Då är det här jobbannonsen för dig.

 • Tech Talents Göteborg

  Superhög prestanda och en uppsjö av intressanta bibliotek att arbeta i. Det är alltså C++ jag talar om. Språket som är ett av de mest tongivande i bl.a. Windows, Unreal Engine och applikationer i tiotusental. Hoppa på vårt C++ tåg och bestäm din egen destination!

 • Tech Talents Göteborg

  "Why do Java programmers have to wear glasses? Because they don't C#" 🥁 Skämt åsido. För oss på Tech Talents är det självklart att en god teknisk utbildning ska löna sig. På vilket sätt då? Genom att få arbeta med utvecklande, utmanande, stimulerande uppgifter med härliga kollegor, bra betalt och kul på vägen.

 • Tech Talents Göteborg

  Låter tanken på att testa och kvalitetssäkra produkter och system intressant? Vi söker flera testare, både för mjukvara, hårdvara och produkt.

 • Vinnergi AB

  Vill du göra skillnad och arbeta med framtidens elsystem? Vill du utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare? Vill du arbeta i en omväxlande roll nära våra kunder i energibranschen? Om svaret är ja - Då kan rollen som projektör/beredare till Vinnergi i Väst vara tjänsten för dig!

 • Vinnergi AB

  Vill du ha en omväxlande nyckelroll där du ges möjligheten att arbeta med framtidens elsystem nära våra kunder i energibranschen? Nu söker vi efter en erfaren projektledare med utgångspunkt i Göteborg, Borås, Trollhättan eller Vara!

 • Domino Sweden

  Är du tekniskt nyfiken, vill arbeta brett i projekt samtidigt som du har nära kundkontakt och har en Maskinteknisk bakgrund? Då kan denna tjänst hos Domino vara något för dig!

  Nytt

 • SundaHus

  Vill du jobba med nyutveckling i ett team där du får stor frihet och möjlighet att driva igenom högteknologiska lösningar? Vill du jobba med teknik i framkant, samtidigt som du aktivt bidrar till en bättre miljö och hållbar utveckling? SundaHus/iBinder Group söker nu en Systemutvecklare med fokus backend

 • Tech Talents

  Är du en inspirerande rekryterande ledare som drivs av att göra skillnad? Har du ett intresse för techrekrytering och vill få möjlighet till att fortsätta bygga Tech Talents i Syd - ett personligt men expansivt konsultbolag med ingenjören i fokus? Då kan du vara den vi söker till oss i Malmö.

  Nytt

 • Capio

  Data Engineer till Capio Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige finns vi från Umeå i norr till Ystad i söder. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. I […]

 • ECOLEAN

  Vill du vara med och supportera och vidareutveckla Ecoleans maskiner för materialkonvertering? Nu söker vi Automationsingenjörer med placering på huvudkontoret i Helsingborg.

  Nytt

 • ECOLEAN

  Vill du vara med och utveckla maskiner och processer för materialkonvertering och pouchfyllning av livsmedel? Nu söker vi en Expert på Maskinsäkerhet med placering på huvudkontoret i Helsingborg.

 • ECOLEAN

  Vill du vara med och utveckla och vidareutveckla den globala aktören Ecoleans maskiner och processer för materialkonvertering? Nu söker vi Automationsingenjörer med placering på huvudkontoret i Helsingborg.

  Nytt

 • Vinnergi AB

  Vill du vara med och bidra till en hållbar samhällsinfrastruktur i en roll där du genererar innovativa ideér och lösningar för kundens behov? Drivs du av leverera och överträffa kundens förväntningar? Då kan du vara den du söker.

 • Väderstad AB

  I den high-tech-präglade utvecklingsavdelningen får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare. Produktkärnan Drills består idag av ca 35 medarbetare och är en del av R&D organisationen med totalt ca 240 medarbetare. Brinner du för tekniska frågor och vill vara med och utveckla Väderstads såmaskiner? Då kan jobbet som Master Engineer på Drills vara något för dig!

  Nytt

Varför Tech Talents?

Hos oss finns det fler möjligheter till samarbetsvägar. Kanske är du student som är ute efter en relevant arbetslivserfarenhet på deltid vid sidan av studierna. Eller på väg att bli examinerad och vill se vilka spännande företag och tjänster som finns på marknaden. Eller så kanske du har arbetat några år och helt enkelt vill testa på något nytt! Vi lyssnar och försöker att hitta rätt plats för dig genom vårt nätverk.

Tech Talents är det moderna rekryteringsföretaget som utmanar den traditionella bilden av konsult- och rekryteringsbranschen. Om du har investerat i en god teknisk utbildning så ska det löna sig. Hos oss får du en trygg anställningsform, rätt lön och bra villkor. Vi ser det som hygienfaktorer för ingenjörer på dagens arbetsmarknad där utbudet av teknisk kompetens är mindre än efterfrågan. Under din tid hos oss kommer du få coachning av erfarna konsultchefer, utbildning samt bra förmåner. Vi vill stå för ett branschledande erbjudande i början på din karriär i andan av att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tillsammans bidrar vi med 35 års erfarenhet till våra kunder, konsulter och kandidater för att gemensamt skapa värde. På resans gång ser vi till att ha riktigt roligt tillsammans.

Ingen tjänst som passade dig?

Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi till att guida dig rätt. Klicka på knappen nedan och skicka in ditt CV så tar vi ett förutsättningslöst möte.