Lediga Tjänster

Serstech AB Skåne

Vill du arbeta nära R&D och försäljning? Är du en tekniskt kommunikativ person som är redo för en spännande tjänst där du får arbeta med produkter och avancerad teknik som gör skillnad på världsmarknaden? Vill du arbeta på ett innovativt high-tech-bolag bolag inom säkerhet med produktion i Sverige? Då kan du vara den vi söker till Serstech huvudkontor i Lund!

Nytt

Tech Talents Linköping

Vill du arbeta med teknik och relationer? Här får du chansen att arbeta tillsammans med några av regionens vassaste teknikbolag och där ditt uppdrag är att förstå och säkerställa att vi kan rekrytera rätt ingenjörskompetens till dem idag och imorgon.

Nytt

 • Voyado AB

  Vill du arbeta med modern SaaS teknologi, i ett bolag som ser sina medarbetare som nyckelfaktorn till framgång. Nu söker vi en Fullstack utvecklare till Voyado.

 • Diamir Ecom Consulting AB

  Är du en operativt inspirerande ledare med intresse för konsultaffären? Du har en entreprenörsådra, drivs av att göra skillnad och söker dig till en nyckelroll där du får möjlighet att utveckla affärsbenet Management Consulting till fortsatt tillväxt. Då kan du vara den vi söker till Diamir i Malmö!

 • Configura

  Configura are currently creating a new cloud native platform to build our next generation cloud-based products on. We are now looking for a senior Cloud Developer who wants to push boundaries and try new and innovative ideas to find the best solutions and take the overall technical lead.

 • Triona

  Vill du arbeta med modern teknik och vara med och bygga upp en helt ny plattform från grunden? I rollen som Systemutvecklare hos Triona får du möjlighet att arbeta i ett bolag i global expansion där du har stor möjlighet att sätta din egen prägel.

  Nytt

 • Triona

  Vill du arbeta med modern teknik och vara med och bygga upp en helt ny plattform från grunden? I rollen som Systemutvecklare hos Triona får du möjlighet att arbeta i ett bolag i global expansion där du har stor möjlighet att sätta din egen prägel.

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Solution Architect till Global Consulting Services IFS.

 • Triona

  Vill du vara en del av ett affärsdrivet och prestigelöst team som gör skillnad för deras kunder? Vill du dessutom arbeta på ett företag som sätter människan i centrum och fokuserar på att göra arbetslivet enklare, effektivare och roligare för deras kunder? Har du dessutom tidigare erfarenhet av en liknande roll? Sök då tjänsten som affärskonsult redan idag!

 • IFS Sverige AB

  Brinner du för att driva QA aktiviteter, arbeta med modern teknik och trivs i en roll där du har stor möjlighet att påverka både arbetssätt samt din egen utveckling? IFS söker en Senior Lead QA.

  Nytt

 • Brenderup Group

  Vill du arbeta i en bred roll där du får möjligheter att bidra med kunskaper samt växa och utvecklas i din roll? Trivs du dessutom i en öppen och prestigelös kultur med ett mindre sammansvetsat team som är på en tillväxtresa med stora visioner?

 • Element

  Har du ledarskap som specialistområde och är redo för nästa steg i karriären? På Element får du möjligheten att vara en del av ett av världens främsta och snabbast växande företag inom provning, inspektion, kalibrering och certifiering.

 • Fagerhult

  Rollen innebär att i nära dialog med verksamheten vara med och effektivisera processer och driva förbättringsarbete i berörda system

 • Beyond Gravity

  Beyond Gravity is the first startup to combine agility, speed, and innovation with decades of experience and proven quality. At Beyond Gravity space is a part of the daily work and they develop and manufacture products for satellites and launch vehicles with the goal of advancing humankind and enabling the exploration of the world and beyond. Beyond Gravity is the preferred supplier of structures for all types of launch vehicles and a leader in selected satellite products and constellations in the New Space sector. We are expanding and looking for a Manufacturing Engineer colleague to join our team!

 • SundaHus

  Vill du jobba med teknik i framkant, samtidigt som du aktivt bidrar till en bättre miljö? Vi söker en senior systemutvecklare/arkitekt inom .NET, som är redo för nästa utmaning hos SundaHus.

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Solution Architect hos Presale IFS.

 • Agama Technologies

  Vi söker dig som drivs av att jobba i en bred roll där du får möjlighet till mycket frihet och där du tillsammans med ditt team har ett helhetsansvar för att utveckla branschledande högteknologiska mjukvarulösningar.

 • Axis Communications

  Är du en erfaren Fullstackutvecklare som tycker om att arbeta i en teambaserad miljö? Har du dessutom ett extra intresse för frontend? Då kan denna möjlighet som Fullstackutvecklare på Axis vara något för dig!

 • Axis Communications

  Är du en senior Software Developer som brinner för att arbeta i team och är redo för nästa steg i karriären? Nu har du chansen att vara med och utveckla ett nytt team på Axis i Linköping!

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Product Specialist hos IFS Service Management.

 • Axis Communications

  Är du en Tech Lead/Senior Software Developer som brinner för att arbeta i team och är redo för nästa steg i karriären? Nu har du chansen att vara med och utveckla ett nytt team på Axis i Linköping!

 • ECOLEAN

  Vill du vara med och utveckla Ecoleans maskiner och processer för materialkonvertering? Nu söker vi Automationsingenjörer med placering på deras huvudkontor i Helsingborg eller på det nya kontoret i Landskrona.

 • ECOLEAN

  Vill du vara med och utveckla den globala aktören Ecoleans maskiner och processer för materialkonvertering? Nu söker vi Automationsingenjörer med placering på Ecoleans huvudkontor i Helsingborg alternativt det nya kontoret i Landskrona med den absolut senaste tekniken.

 • Visma PubliTech

  Vill du jobba i en bred roll där du får möjlighet att driva teststrategi och vara med och implementera automatiserade tester? Vill du samtidigt arbeta med en produkt som gör samhällsnytta på riktigt? Vi söker dig som vill axla rollen som Quality Assurer/testare hos Visma PubliTech.

 • Tech Talents Göteborg

  "Why do Java programmers have to wear glasses? Because they don't C#" 🥁 Skämt åsido. För oss på Tech Talents är det självklart att en god teknisk utbildning ska löna sig. På vilket sätt då? Genom att få arbeta med utvecklande, utmanande, stimulerande uppgifter med härliga kollegor, bra betalt och kul på vägen.

 • Tech Talents Göteborg

  Superhög prestanda och en uppsjö av intressanta bibliotek att arbeta i. Det är alltså C++ jag talar om. Språket som är ett av de mest tongivande i bl.a. Windows, Unreal Engine och applikationer i tiotusental. Hoppa på vårt C++ tåg och bestäm din egen destination!

Varför Tech Talents?

Hos oss finns det fler möjligheter till samarbetsvägar. Kanske är du student som är ute efter en relevant arbetslivserfarenhet på deltid vid sidan av studierna. Eller på väg att bli examinerad och vill se vilka spännande företag och tjänster som finns på marknaden. Eller så kanske du har arbetat några år och helt enkelt vill testa på något nytt! Vi lyssnar och försöker att hitta rätt plats för dig genom vårt nätverk.

Tech Talents är det moderna rekryteringsföretaget som utmanar den traditionella bilden av konsult- och rekryteringsbranschen. Om du har investerat i en god teknisk utbildning så ska det löna sig. Hos oss får du en trygg anställningsform, rätt lön och bra villkor. Vi ser det som hygienfaktorer för ingenjörer på dagens arbetsmarknad där utbudet av teknisk kompetens är mindre än efterfrågan. Under din tid hos oss kommer du få coachning av erfarna konsultchefer, utbildning samt bra förmåner. Vi vill stå för ett branschledande erbjudande i början på din karriär i andan av att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tillsammans bidrar vi med 35 års erfarenhet till våra kunder, konsulter och kandidater för att gemensamt skapa värde. På resans gång ser vi till att ha riktigt roligt tillsammans.

Ingen tjänst som passade dig?

Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi till att guida dig rätt. Klicka på knappen nedan och skicka in ditt CV så tar vi ett förutsättningslöst möte.