Lediga Tjänster

HydraSpecma AB

Är du i början av karriären och brinner för konstruktion, design och produktanpassning? HydraSpecma växer i takt med sina kunder och söker nu en junior Design Engineer som vill vara med på den fortsatta resan.

Nytt

Axis Communications

Brinner du för teknisk programledning och vill vara del av ett bolag där samarbete, innovation och frihet under ansvar värderas högt? Vi söker nu en erfaren Program Lead till Axis i Linköping.

Nytt

 • AMRA Medical

  Vill du arbeta på ett högteknologiskt Medtech-bolag med stora möjligheter att påverka din och bolagets utveckling? Här får du chansen att utveckla mjukvara som även bidrar till bättre hälsa och sjukvård. Vi söker en Software Developer till AMRA Medical.

 • link22 AB

  link22 växer och blir fler! Är du en IT-arkitekt med fokus på cybersäkerhet som vill vara med på en tillväxtresa inom IT-säkerhet och sätta Linköping på kartan? Då är link22 helt rätt! Om du även är lockad av att vara del i att utveckla verksamheten så finns det även stora möjligheter för det.

 • Axis Communications

  Brinner du för att arbeta i team och är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en Embedded Software Developer till Axis.

 • link22 AB

  Är du genuint intresserad av och gillar att arbeta med IT-infrastruktur såsom hårdvara, mjukvara och tjänster. Har du ett ordningssinne och gillar att arbeta i team och lockas av att göra Sverige säkrare? Då vill de växa med dig! link22 utvecklar produkter och systemlösningar som skyddar kunders mest känsliga information och infrastruktur.

 • link22 AB

  link22 växer och blir fler! Gillar du att koda och vill vara med att utveckla produkter och systemlösningar för att skydda kunders mest känsliga information och infrastruktur? Vill du vara med på en tillväxtresa inom IT-säkerhet och sätta Linköping på kartan? Då är link22 helt rätt! Om du även är lockad av att vara del i att utveckla verksamheten så finns det även stora möjligheter för det.

 • Konfidentiell

  Vi söker både erfarna såväl som juniora personer som är redo att ta sig an nästa utmaning inom elektronik. Beroende på din bakgrund finns olika områden att fördjupa sig i.

 • Väderstad AB

  Vill du vara med och skapa maskiner gjorda för att förse världens befolkning med livsmedel? Gillar du dessutom problemlösning, är driven samt har ett stort intresse för teknik, då kan du vara den vi söker!

  Nytt

 • Qamcom

  Qamcom Research & Technology värderar kvalitet ut i fingerspetsarna i alla led och erbjuder banbrytande teknologilösningar som gör skillnad. Vi satsar nu stort på Linköpingskontoret som är inne i en expansionsfas. Är du en teknikfantast som älskar att bygga relationer och rekrytera erfarna ingenjörer, lika mycket som att sälja projekt och kompetens i teknikens framkant? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa.

 • Triona

  Vill du vara en del av ett affärsdrivet och prestigelöst team som gör skillnad för deras kunder? Vill du dessutom arbeta på ett företag som sätter människan i centrum och fokuserar på att göra arbetslivet enklare, effektivare och roligare för deras kunder? Har du dessutom tidigare erfarenhet av en liknande roll? Sök då tjänsten som affärskonsult redan idag!

 • Beyond Gravity

  Är du en erfaren CNC-programmerare som letar efter din nya utmaning? Vill du arbeta i en modern industri på ett framstående företag inom rymdindustrin? Nu söker Beyond Gravity i Linköping sin nya CNC-programmerare till deras nya anläggning. Låter det som något för dig då ska du fortsätta läsa!

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolagets utveckling framåt? Vi söker en AI Utvecklare till Microtec.

  Nytt

 • Vinnergi AB

  Vill du vara med och bidra till en hållbar samhällsinfrastruktur i en roll där du genererar innovativa ideér och lösningar för kundens behov? Drivs du av leverera och överträffa kundens förväntningar? Då kan du vara den du söker.

 • Tech Talents

  Är du en inspirerande rekryterande ledare som drivs av att göra skillnad? Har du ett intresse för techrekrytering och vill få möjlighet till att fortsätta bygga Tech Talents i Syd - ett personligt men expansivt konsultbolag med ingenjören i fokus? Då kan du vara den vi söker till oss i Malmö.

  Nytt

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolaget utveckling framåt? Vi söker en Back-end Developer till Microtec.

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolagets utveckling framåt? Vi söker en Full Stack Developer till Microtec.

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolaget utveckling framåt? Vi söker en Software Developer inom området signal och bildbehandling till Microtec.

 • Axis Communications

  Är du en Fullstackutvecklare som tycker om att arbeta i en teambaserad miljö? Är du intresserad av att utveckla mjukvaruapplikationer där du använder bildanalys och maskininlärning? Då kan denna möjlighet som Fullstackutvecklare på Axis vara något för dig!

  Nytt

 • Triona

  Vill du arbeta med modern teknik och vara med och bygga upp en helt ny plattform från grunden? I rollen som senior Systemutvecklare hos Triona får du möjlighet att arbeta i ett bolag i global expansion där du har stor möjlighet att sätta din egen prägel.

 • Triona

  Vill du arbeta med modern teknik och vara med och bygga upp en helt ny plattform från grunden? I rollen som Systemutvecklare hos Triona får du möjlighet att arbeta i ett bolag i global expansion där du har stor möjlighet att sätta din egen prägel.

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Solution Architect till Global Consulting Services IFS.

 • Axis Communications

  Är du en erfaren Fullstackutvecklare som tycker om att arbeta i en teambaserad miljö? Har du dessutom ett extra intresse för frontend? Då kan denna möjlighet som Fullstackutvecklare på Axis vara något för dig!

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Business Architect på IFS Presale.

  Nytt

 • Väderstad AB

  I den high-tech-präglade utvecklingsavdelningen får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare. Produktkärnan Drills består idag av ca 35 medarbetare och är en del av R&D organisationen med totalt ca 240 medarbetare. Brinner du för tekniska frågor och vill vara med och utveckla Väderstads såmaskiner? Då kan jobbet som Master Engineer på Drills vara något för dig!

  Nytt

Varför Tech Talents?

Hos oss finns det fler möjligheter till samarbetsvägar. Kanske är du student som är ute efter en relevant arbetslivserfarenhet på deltid vid sidan av studierna. Eller på väg att bli examinerad och vill se vilka spännande företag och tjänster som finns på marknaden. Eller så kanske du har arbetat några år och helt enkelt vill testa på något nytt! Vi lyssnar och försöker att hitta rätt plats för dig genom vårt nätverk.

Tech Talents är det moderna rekryteringsföretaget som utmanar den traditionella bilden av konsult- och rekryteringsbranschen. Om du har investerat i en god teknisk utbildning så ska det löna sig. Hos oss får du en trygg anställningsform, rätt lön och bra villkor. Vi ser det som hygienfaktorer för ingenjörer på dagens arbetsmarknad där utbudet av teknisk kompetens är mindre än efterfrågan. Under din tid hos oss kommer du få coachning av erfarna konsultchefer, utbildning samt bra förmåner. Vi vill stå för ett branschledande erbjudande i början på din karriär i andan av att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tillsammans bidrar vi med 35 års erfarenhet till våra kunder, konsulter och kandidater för att gemensamt skapa värde. På resans gång ser vi till att ha riktigt roligt tillsammans.

Ingen tjänst som passade dig?

Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi till att guida dig rätt. Klicka på knappen nedan och skicka in ditt CV så tar vi ett förutsättningslöst möte.