Lediga Tjänster

Väderstad AB

Vill du vara med och skapa maskiner gjorda för att förse världens befolkning med livsmedel? Gillar du dessutom problemlösning, är driven samt har ett stort intresse för teknik, då kan du vara den vi söker!

Nytt

Axis Communications

Har du ett stort intresse för bild och video i realtid och vill göra världen till en säkrare plats? Vill du vara en av de första in i ett helt nytt team som arbetar med tekniken som utgör grunden för kroppskameror? Axis i Linköping söker fler teammedlemmar som vill vara med och bygga upp ett nystartat team och ta ansvar genom hela utvecklingsprocessen.

Nytt

 • Konfidentiell

  Vill du få en raketstart eller boost i karriären inom test, verifiering, kravhantering och programmering? Då kan detta uppdrag hos vår kund vara perfekt, där du kommer att ha en senior mentor vid din sida hela vägen.

 • UMS SKELDAR SWEDEN AB

  UMS Skeldar erbjuder en unik möjlighet att vara en del av ett snabbt växande företag med en dynamisk arbetsmiljö, där ingen dag är den andra lik.

 • SundaHus

  Vill du vara med på en spännande tillväxtresa i ett expansivt SaaS-bolag? Brinner du samtidigt för utmaningar och vill jobba med ett bolag som bidrar till hållbarhet? SundaHus iBinder Group söker nu en Engineering Manager.

 • Qamcom

  Qamcom Research & Technology värderar kvalitet ut i fingerspetsarna i alla led och erbjuder banbrytande teknologilösningar som gör skillnad. Vi satsar nu stort på Linköpingskontoret som är inne i en expansionsfas. Är du en teknikfantast som älskar att bygga relationer och rekrytera erfarna ingenjörer, lika mycket som att sälja projekt och kompetens i teknikens framkant? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa.

 • Beyond Gravity

  Är du beräkningsingenjör som vill arbeta tillsammans med passionerade kollegor som stärker varandra? Tror du som vi att med olika styrkor uppnår vi mer – då är Beyond Gravity rätt plats för dig!

 • Beyond Gravity

  Rymden är en del av det dagliga arbetet på Beyond Gravity. Här tillverkas rymdprodukter i framkant som används i nästan alla satelliter och raketer som förser den globala rymdindustrin och globala behov. Till vår anläggning i Linköping söker vi nu en driven Product Assurance Manager till vår kvalitetsavdelning.

 • Triona

  Vill du vara en del av ett affärsdrivet och prestigelöst team som gör skillnad för deras kunder? Vill du dessutom arbeta på ett företag som sätter människan i centrum och fokuserar på att göra arbetslivet enklare, effektivare och roligare för deras kunder? Har du dessutom tidigare erfarenhet av en liknande roll? Sök då tjänsten som affärskonsult redan idag!

 • Vinnergi AB

  Vill du vara med och bidra till en hållbar samhällsinfrastruktur i en roll där du genererar innovativa ideér och lösningar för kundens behov? Drivs du av leverera och överträffa kundens förväntningar? Då kan du vara den du söker.

 • HydraSpecma AB

  Är du i början av karriären och brinner för konstruktion, design och produktanpassning? HydraSpecma växer i takt med sina kunder och söker nu en Design Engineer som vill vara med på den fortsatta resan.

 • Sectra Imaging IT Solutions AB

  Är du en analytisk problemlösare med en passion för innovativa mjukvarulösningar och vill arbeta med att göra skillnad i samhället genom teknik? Som utvecklare på Sectra är du med och bidrar till ett friskare och tryggare samhälle.

 • SundaHus

  Drivs du av att jobba med nyutveckling i ett team där du får stor frihet och möjlighet att driva igenom högteknologiska lösningar? Vill du samtidigt jobba med teknik i framkant, samtidigt som du aktivt bidar till en bättre miljö? SundaHus iBinder Group söker nu en dedikerad Backend Developer Sustainability.

 • Brenderup Group

  Vill du arbeta i en bred roll där du får möjligheter att bidra med kunskaper samt växa och utvecklas i din roll? Trivs du dessutom i en öppen och prestigelös kultur med ett mindre sammansvetsat team som är på en tillväxtresa med stora visioner?

 • Sectra Imaging IT Solutions AB

  Är du i slutet av din utbildning inom IT eller i början av din karriär, och intresserad av att arbeta med systemadministration inom molnet är detta en roll för dig!

 • Arriver Software AB

  Är du intresserad av att göra världen till en säkrare plats samtidigt som du arbetar med både smarta och vänliga medarbetare samt cool och utmanande teknik?

 • Veoneer Linköping

  Vill du arbeta med testutveckling och har ett stort intresse för IT och teknik? I rollen som ingenjör inom test hos Veoneer arbetar du nära din produkt och får vara med i hela utvecklingskedjan, från start till mål.

 • Axis Communications

  Trivs du bäst när du jobbar i en teambaserad arbetsmiljö? Som UX/UI Designer hos Axis kommer du arbeta i en central roll där du blir en nyckelperson inom UX och UI, gentemot flera olika mjukvarulösningar.

  Nytt

 • AXENTIA Technologies AB

  Vill du arbeta på ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter som arbetar med ny modern teknik? Vill du dessutom komma till ett mindre bolag med platt organisation och högt i tak? Axentia i Linköping söker nu fler duktiga mjukvaruutvecklare som vill vara med på deras framgångsresa, kanske är det du?

 • AXENTIA Technologies AB

  Vill du arbeta på ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter som arbetar med ny modern teknik? Vill du dessutom komma till ett mindre bolag med platt organisation och högt i tak? Axentia i Linköping söker nu fler duktiga mjukvaruutvecklare som vill vara med på deras framgångsresa, kanske är det du?

  Nytt

 • Tech Talents Linköping

  Har du erfarenhet av rekrytering och vill fortsätta utvecklas inom IT- och teknikrekrytering? Vill du fortsätta arbetet att positionera Tech Talents som den attraktivaste rekryteringspartnern för ingenjörer i regionen? Då kan du vara den vi söker till oss på vårt kontor i centrala Linköping!

 • Beyond Gravity

  Rymden är en del av det dagliga arbetet på Beyond Gravity. Här tillverkas rymdprodukter som används i nästan alla satelliter och raketer som förser den globala rymdindustrin och globala behov. Med våra produkter bidrar vi till en hållbar utveckling för människor, jorden och dess välstånd. Beyond Gravity expanderar och söker nu efter en verktygskonstruktör till ett av deras framgångsrika team i Linköping.

 • link22 AB

  Gillar du att koda och vill vara med att utveckla produkter och systemlösningar för att skydda kunders mest känsliga information och infrastruktur? Vill du vara med på en tillväxtresa inom IT-säkerhet och sätta Linköping på kartan? Då är link22 helt rätt! Då företaget växer söker vi både dig som är i början av din karriär och dig med längre erfarenhet som är redo för nästa steg, där det finns goda möjligheter till att ta ett större ansvar.

 • Tech Talents Göteborg

  Låter tanken på att testa och kvalitetssäkra produkter och system intressant? Vi söker flera testare, både för mjukvara, hårdvara och produkt.

 • Tech Talents Göteborg

  Superhög prestanda och en uppsjö av intressanta bibliotek att arbeta i. Det är alltså C++ jag talar om. Språket som är ett av de mest tongivande i bl.a. Windows, Unreal Engine och applikationer i tiotusental. Hoppa på vårt C++ tåg och bestäm din egen destination!

 • Tech Talents Göteborg

  "Why do Java programmers have to wear glasses? Because they don't C#" 🥁 Skämt åsido. För oss på Tech Talents är det självklart att en god teknisk utbildning ska löna sig. På vilket sätt då? Genom att få arbeta med utvecklande, utmanande, stimulerande uppgifter med härliga kollegor, bra betalt och kul på vägen.

 • Triona

  Vill du arbeta med modern teknik och vara med och bygga upp en helt ny plattform från grunden? I rollen som Systemutvecklare hos Triona får du möjlighet att arbeta i ett bolag i global expansion där du har stor möjlighet att sätta din egen prägel.

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolaget utveckling framåt? Vi söker en Back-end Developer till Microtec.

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolagets utveckling framåt? Vi söker en Full Stack Developer till Microtec.

 • Microtec AB

  Vill du jobba med teknik i framkant, med produktnära mjukvaruutveckling där du även får möjlighet att påverka både din egen och bolaget utveckling framåt? Vi söker en Software Developer inom området signal och bildbehandling till Microtec.

 • Axis Communications

  Är du en Fullstackutvecklare som tycker om att arbeta i en teambaserad miljö? Är du intresserad av att utveckla mjukvaruapplikationer där du använder bildanalys och maskininlärning? Då kan denna möjlighet som Fullstackutvecklare på Axis vara något för dig!

  Nytt

 • Triona

  Vill du arbeta med modern teknik och vara med och bygga upp en helt ny plattform från grunden? I rollen som senior Systemutvecklare hos Triona får du möjlighet att arbeta i ett bolag i global expansion där du har stor möjlighet att sätta din egen prägel.

 • IFS Sverige AB

  Vill du vara med på en tillväxtresa där du får chansen att både arbeta med teknik i framkant, samtidigt som du har stor möjlighet att utvecklas med bolaget? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Solution Architect till Global Consulting Services IFS.

 • Axis Communications

  Är du en erfaren Fullstackutvecklare som tycker om att arbeta i en teambaserad miljö? Har du dessutom ett extra intresse för frontend? Då kan denna möjlighet som Fullstackutvecklare på Axis vara något för dig!

 • AMRA Medical

  Vill du arbeta på ett högteknologiskt Medtech-bolag med stora möjligheter att påverka din och bolagets utveckling? Här får du chansen att utveckla mjukvara som även bidrar till bättre hälsa och sjukvård. Vi söker en Software Developer till AMRA Medical.

 • Axis Communications

  Brinner du för att arbeta i team och är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en Embedded Software Developer till Axis.

 • Axis Communications

  Brinner du för teknisk programledning och vill vara del av ett bolag där samarbete, innovation och frihet under ansvar värderas högt? Vi söker nu en erfaren Program Lead till Axis i Linköping.

 • Väderstad AB

  I den high-tech-präglade utvecklingsavdelningen får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare. Produktkärnan Drills består idag av ca 35 medarbetare och är en del av R&D organisationen med totalt ca 240 medarbetare. Brinner du för tekniska frågor och vill vara med och utveckla Väderstads såmaskiner? Då kan jobbet som Master Engineer på Drills vara något för dig!

  Nytt

Varför Tech Talents?

Hos oss finns det fler möjligheter till samarbetsvägar. Kanske är du student som är ute efter en relevant arbetslivserfarenhet på deltid vid sidan av studierna. Eller på väg att bli examinerad och vill se vilka spännande företag och tjänster som finns på marknaden. Eller så kanske du har arbetat några år och helt enkelt vill testa på något nytt! Vi lyssnar och försöker att hitta rätt plats för dig genom vårt nätverk.

Tech Talents är det moderna rekryteringsföretaget som utmanar den traditionella bilden av konsult- och rekryteringsbranschen. Om du har investerat i en god teknisk utbildning så ska det löna sig. Hos oss får du en trygg anställningsform, rätt lön och bra villkor. Vi ser det som hygienfaktorer för ingenjörer på dagens arbetsmarknad där utbudet av teknisk kompetens är mindre än efterfrågan. Under din tid hos oss kommer du få coachning av erfarna konsultchefer, utbildning samt bra förmåner. Vi vill stå för ett branschledande erbjudande i början på din karriär i andan av att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tillsammans bidrar vi med 35 års erfarenhet till våra kunder, konsulter och kandidater för att gemensamt skapa värde. På resans gång ser vi till att ha riktigt roligt tillsammans.

Ingen tjänst som passade dig?

Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi till att guida dig rätt. Klicka på knappen nedan och skicka in ditt CV så tar vi ett förutsättningslöst möte.