Konsultuppdrag som gör skillnad

Våra kunder jobbar alla med teknisk innovation och Tech Talents uppdrag är att hjälpa våra kunder på sin resa att nå sina visioner, mål och framgångsrikt utveckla sina produkter. Det gör vi genom att bidra med tekniska talanger. Att du som konsult själv är med och väljer uppdrag som tangerar med dina karriärmål och intressen är därför av central vikt i Tech Talents vision, att bidra till innovationer som gör skillnad!

Vi är din karriäragent

1

Vi arbetar proaktivt och träffar alltid talangfulla ingenjörer som läser sista åren på universitetet.

2

Tech Talents har lång erfarenhet med brett kundnätverk och kan därför likt en agent erbjuda kandidater olika uppdrag att välja på, helt efter egna intressen och karriärmål. Tech Talents utgår alltid från kandidaten.

3

Under din konsulttid hos oss har du alltid en trygg anställning med flera vägval. Det finns alltid en möjlighet att ta anställning hos uppdragsgivaren efter konsulttiden eller fortsätta din konsultresa på Tech Talents.

4

Vår agentur sträcker sig över hela landet och vi är närvarande i flera orter så som Linköping, Jönköping, Göteborg, Malmö och Stockholm. Så oavsett var du befinner dig, finns vi nära till hands för att hjälpa dig i din karriärresa.

TECH är vår kultur

Vi tror på att arbeta tillsammans för att nå ett bra resultat.
Genom att arbeta nära varandra i dimensionerna konsult, kund och kandidat skapar vi en förståelse för varandra och de behov som finns. Genom att vi arbetar tillsammans och med en lyhördhet kopplat till detta ger det oss förutsättningar för att kunna utvecklas som team, individ och företag. En utveckling som vi vill ska generera värde för konsult, kund och kandidat

Av erfarenhet kommer know-how och genom know-how skapar vi värde. 
Att arbeta som konsult kan vara en fantastisk möjlighet för dig som vill ha variation i ditt arbete och möjligheten att arbeta med olika företag och projekt. Som konsult får du också möjlighet att utveckla din kompetens genom att arbeta med olika kunder och uppdragsgivare, samt att lära dig nya färdigheter och arbetssätt.

 

Att utmana sig själv är avgörande för personlig tillväxt och utveckling. 
Vi inser att ordet utmana för oss inte behöver betyda banbrytande utav att vi vågar se bästa lösningen för aktuell situation. Det kan röra sig om upplägg i en rekryteringsprocess till att skräddarsy ett utbildningsprogram för en individ. 

Vi väljer att ha kul på jobbet och prioriterar aktiviteter som gör det roligt.
Vi tror på att bygga en arbetsplats som kommer med en stor portion frihet där mycket ansvar ligger på individen att ge både sig själv samt sina kollegor förutsättningar att må bra, trivas och prestera.   

Together

Experience

Challenge

Happy

Våra förmåner

Tech Talents grundades med mantrat att en god teknisk utbildning ska löna sig, har man investerat i en god teknisk utbildning eller har teknisk erfarenhet med sig så ska man ha ett bra erbjdande att ta ställning till. Det vi menar med bra erbjudande innefattar lön, anställningsform, förmåner och trivsel. Det är något som alltid kommer att genomsyra Tech Talents som organisation. Några av våra förmåner:

Pensionsgrupp-försäkring

Alla anställda oavsett ålder har givetvis rätt till pensionsavsättning hos Tech Talents! Gratis rådgivning och försäkringspaket från Söderberg & Partners ingår dessutom.

Friskvårdsbidrag

Som ett led i att främja hälsa och motion så är Tech Talents friskvårdsbidrag 5.000 kr per anställd och kalenderår.

Finders fee

Tech Talents vill alltid bli fler talanger. Du som bidrar till att rekrytera personal erhåller därför Finders Fee.

Utbildningsbidrag

Vi uppmuntrar kompetensutveckling och du som anställd hos Tech Talents erhåller ett utbildningsbidrag för att stärka dina kunskaper i konsultrollen.

Sociala evenemang

Vi vet att kollegor och gemenskap är jätteviktigt och vi strävar efter att ha det roligt tillsammans. Varje år anordnar vi happenings i syfte att upprätthålla en god gemenskap & kultur.

anställning hos uppdragsgivaren

Som konsult hos Tech Talents finns alltid möjlighet att i samförstånd med kunden ta direktanställning hos uppdragsgivaren efter en tid som konsult. Med dem ingångsvärdena är det många som startar sin karriär.  

Coaching av konsultchef

Som konsult hos oss har du alltid en närmast konsultchef utöver en teknisk ledare ute på uppdraget. Din konsultchef  stöttar och utvecklar dig och ger dig alla förutsättningar du behöver för att lyckas i rollen.

Välja dina uppdrag

Hos Tech Talents får du alltid vara med och välja det uppdrag du vill jobba med. En förutsättning för att du ska trivas och bidra till innovationer som gör skillnad. 

Tech Stories

Läs om vad våra medarbetare säger om sina uppdrag, hur det är att jobba i konsultrollen och deras upplevelser från rekryteringsprocessen.

Redo att bli en av oss?

Vill du vara med och bidra till innovationer som gör skillnad? Vi rekryterar talanger till några av marknadens mest attraktiva produktbolag inom Teknik. Vi har uppdragen hos både små och stora bolag som utvecklar spännande teknik i flera olika branscher. 

Dela ditt namn, e-post och registrera ditt CV så hör vi av oss när vi hittat en matchning.