Max, mjukvaruutvecklaren på Nira Dynamics

jun 25, 2024

Max startar som konsult hos Tech Talents efter sommaren och kommer köra i gång på NIRA Dynamics AB i rollen som mjukvaruutvecklare.

Vi ställer tre frågor till Max:

🔥 Vad har du för bakgrund?
Jag är uppväxt här i Linköping och läste natur på gymnasiet. Efter det kände jag att jag ville fortsätta den tekniska utbildningen och valde att läsa maskinteknik då det är ett väldigt brett område och jag ville ha det breda innan jag skulle snöa in på ett specifikt område. Kurser med reglerteknik och styrning av robotik är något jag verkligen tyckt varit roligt. När jag skulle välja master landade det inom elektroteknik och jag läste mer reglerteknik och rörelseplanering, något vi under studierna applicerade på bland annat självkörande bilar. Det var otroligt kul att få se de teoretiska kunskaperna i verkligheten.

🔥 Berätta om ditt kommande uppdrag hos NIRA:
På NIRA kommer jag arbeta som mjukvaruutvecklare inom området för deras virtuella sensorer till bilar. Jag lockades av NIRA både för tekniken som verkligen klickar med mitt egna bilintresse och möjligheten att få arbeta mot bilindustrin, men också för företagskulturen. Jag fick ett väldigt varmt bemötande hos cheferna jag träffade och de verkar väldigt passionerade i vad de gör, något som var en stor grund i mitt beslut. Jag gillar när det är högt i tak och man kan bolla tankar och idéer, något jag upplevde i mina intervjuer med cheferna. Det ska också bli väldigt kul att få börja där genom att vara konsult hos Tech Talents, jag har fått ett väldigt positivt intryck under rekryteringsprocessen och ser fram emot att få lära känna andra konsulter med liknande intressen.

🔥 Vad gör du på fritiden?
På fritiden sysslar jag gärna med fotografering, det är ett stort intresse jag har. Det blir främst fokus på sportfotografi och djurfotografering. Annars pysslar jag mycket med träning och att hänga med vänner.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.