Internationella kvinnodagen!

mar 8, 2023

Hos Tech Talents jobbar vi för att skapa mångfald och vill gärna främja och se till att fler kvinnor väljer en karriär inom Tech-branschen. Vi vill därför lyfta fram våra kvinnliga konsulter och det fantastiska arbeta de gör ute hos våra kunder. Läs om några av våra grymma kvinnliga konsulter och frågan: ”vad är det bästa med ditt jobb?”

Sunny Sisuthon Anslutningstekniker Eon
”Enkelt, mina chefer utan tvekan! Vet inte hur jag på ett rättvist sätt ska förklara glädjen över att få arbeta under ett företag som Tech Talents. Detta är helt klart mina konsultchefers förtjänst. Deras stora engagemang till att peppa en, följa upp mitt arbete, och alltid finnas nära till hands ger ut en enorm trygghet för mig som konsult. De små sakerna som ett extra sms och alla roliga aktiviteter som gör att man känner sig inkluderad och uppskattad. Inte att glömma är min arbetsledare på Eon, jackpott! Hennes goda förmåga att dra fram mina bästa sidor gör att jag vill stanna och utvecklas. Med ett driv och möjligheten till ansvar på Eon, får mig att känna mig sedd. Jag stormtrivs och jag har verkligen hamnat rätt. Om det är några som borde hyllas idag så är det dem. Tusen tack Rasha, Lina och Cecilia! ”

Johanna Palmkvist Frontend-utvecklare Axentia
”Kollegorna är såklart en stor del som förgyller mitt jobb. Sen är det också väldigt kul som programmerare att få utmanas i problemlösning, och känslan man får när man till slut lyckats lösa en svårare uppgift är fantastiskt”

Maria-Bianca Andersson Data Engineer & Product Owner Telia
”Jobbar man med Big Data och automation jobbar man med att ta bort hinder, förenkla och möjliggöra för våra kunder att kunna vara kreativa och ta faktabaserade beslut istället för att spendera tid på tråkiga uppgifter varje dag. Hjälpa andra på det sättet känns väderfullt för mig”

Marit Faxén Software Developer Qualcomm
”Bästa med mitt jobb är att vara med och lösa intressanta problem tillsammans med andra”

Emilia Hammarström Delivery Specialist Telia
”Bästa med mitt jobb är att jag får varva med att sitta i våra system och att vara spindeln i nätet, där vi har kontakt med kunder och entreprenörer. Mitt jobb handlar mycket om att lösa deras problem, så det blir mycket variation, vilket är roligt och utmanande”

Josefine Olsson Anslutningstekniker Eon
”Det bästa med mitt jobb är att jag hela tiden får utvecklas och lära mig nya saker, både som person och i arbetslivet”

Romina Asadi UX/UI-designer Compular
”Det bästa med mitt jobb är att se idéer komma till liv”

Filippa Persson Anslutningstekniker Eon
”Det bästa med mitt jobb är att jag får utvecklas och lära mig mycket nytt. El-branschen för mig en ny bransch, som både är spännande och intressant. Våra chefer vill alltid det bästa för oss och vi får ta mycket ansvar och utvecklas, vilket jag tar med mig resten av livet”

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.