Vi vill att du ska ha möjlighet att utvecklas i din roll som konsult hos oss!

feb 7, 2023

Under din konsultperiod hos Tech Talents vill vi ge dig möjligheten att utvecklas på bästa sätt, genom att vara med och stötta dig på vägen.

Vi tycker det är viktigt med närvarande konsultchefer som ger dig möjligheten till ett bollplank och som stöttar dig i dina utmaningar, samtidigt som vi hjälper dig att definiera och följa upp din målbild i karriärssamtal. Hos oss vill vi även uppmuntra till kompetensutveckling, där du får möjlighet till att utveckla dina intressen och fördjupa dina kunskaper med vårt kompetensbidrag. Utöver detta värdesätter vi att ha riktigt kul på jobbet och att göra saker tillsammans. Vi tror på att vara involverade och engagerade för att skapa glädje och motivation hos dig som konsult. Som konsult får du möjlighet att nätverka med andra konsulter och knyta väderfulla kontakter samtidigt som du har riktigt kul på våra event och fester.

Letar du efter ditt drömjobb? Nedan kan du läsa om några av de rollerna vi har lediga i Västra Götaland:

Vill du bli en del av ett av Sveriges ledande Health Care-bolag? Vi söker en Data Engineer med några års erfarenhet av att utveckla skalbara och säkra robusta BI-lösningar. Låt oss göra skillnad tillsammans!

Har du några års fullstackexpertis och är intresserad av energibranschen? Är du samtidigt redo att revolutionera branschen med innovativa webblösningar som driver effektivitet och hållbarhet? Då är du helt rätt för denna roll som Fullstackutvecklare.

Brinner du för att automatisera och effektivisera produktionsprocesser med dina kunskaper inom programmering? Här får du en chans att vara med på en spännande utvecklingsresa som Robotutvecklare inom livsmedelsindustrin.

Vill du veta mer om våra lediga roller? Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.