På Tech Talents tycker vi att det är viktigt att främja hälsa och friskvård hos vår medarbetare!

feb 17, 2023

För att göra det erbjuder vi bland annat 5000 kronor i friskvårdsbidrag och har valt att stå för anmälningsavgifter för lokala lopp och tävlingar för dig som konsult hos oss. För att slå ett litet extra slag för hälsa och rörelse ser vi även till att ordna konsultaktiviteter inom området.
Förra veckan bjöd vi in till en paddelturnering. En riktigt fartfylld kväll med många tävlingsinriktade kämpar och härliga skratt och samtal i pauserna. Stort tack till alla konsulter som var på plats! I år har vi även som målsättning att vi tillsammans ska springa blodomloppet.

Det är alltid lika roligt att träffa våra konsulter, oavsett om det är på en fartfylld paddelbana, på en lunch på stan eller en härlig Tech Talents-fest. För oss är det viktigt att vi har ett attraktivt erbjudande till dig som är konsult. Därför har vi har en mängd varierande förmåner som passar dig, oavsett vad dina drivkrafter är.
Vill du också bli konsult hos oss? Hör gärna av dig till oss så berättare vi mer om våra förmåner som konsult på Tech Talents.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.