Sommaren är här och vi fortsätter i sann ”Togetheranda” med att träffas och umgås innan semestertider

jun 25, 2024

Vid Malmöteamets planerade konsult-AW på Malmökontorets rooftop förra veckan hade vi dock inte vädret med oss, men vi ställde om och fick i stället till ett trevligt restaurangbesök med god mat och en härlig kväll tillsammans. 💙Tack till er alla som hade möjlighet att komma!

✈💙Vårt interna Malmöteam har också haft teamaktivitet, där vi fick utmanas med en adrenalinfylld indoor skydiving-upplevelse på LEAP, Malmös vindtunnel. Vi fick testa på att sväva helt fritt och tog ett steg ut i en ny och spännande flygupplevelse.

📢⭐ Är du nyfiken på Tech Talents och kanske intresserad av något nytt efter sommaren? Vi växer och letar alltid efter passionerade talanger som vill vara med på vår resa.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.