Utbildningsbidrag hos Tech Talents

jun 25, 2024

💙 En av förmĂ„nerna vi Ă€r stolta över att erbjuda vĂ„ra konsulter pĂ„ Tech Talents Ă€r vĂ„rt utbildningsbidrag. Oavsett om det Ă€r en kurs i CAD, lĂ€ra sig mer om lödning av kretskort eller rentav Ă„ka till MĂŒnchen för att lĂ€ra sig mer om byggsystem inom mjukvaruutveckling pĂ„ Googles kontor sĂ„ Ă€r vi gĂ€rna med och bidrar till det.

đŸ’„Â Sedan förra hösten har vi slipat Ă€nnu mer pĂ„ det erbjudandet och utvecklat det för att inte bara kunna erbjuda utveckling inom det tekniska, utan Ă€ven möjligheten att fĂ„ fördjupa sig mer i mjuka vĂ€rden. Med IDAX som samarbetspartner har de konsulter som varit intresserade setts vid fyra tillfĂ€llen utspritt under hösten och vĂ„ren. Vid dessa tillfĂ€llen har de fĂ„tt lĂ€ra sig mer om hur man leder sig sjĂ€lv, hur man ger feedback och mycket annat.

đŸ’„Â Stort tack till Idax som kommit hit och bidragit med sin kunskap och lĂ€rdomar, och grymt jobbat till vĂ„ra konsulter som under dessa tillfĂ€llen verkligen vĂ„gat öppna sig för omrĂ„den som kan vara svĂ„ra att manövrera i! Vi ser fram emot att fĂ„ höra hur ni anvĂ€nder kunskaperna i vardagen 😊

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller Àr intresserad av vÄra tjÀnster.