Konsultträffar innan semester

jun 25, 2024

Sommaren och semester ligger på lur precis runt hörnet och vi på Tech Talents trycker på sista gasen innan lite ledighet. Under de senaste veckorna har vi träffat våra konsulter för lite trevliga sista frukostar och luncher innan det blir uppehåll.

💙 Till våra konsulter som nu går över till våra kunder önskar vi stort lycka till framåt och tackar för den här tiden. Vi ser också fram emot att få fortsätta ses med alla härliga konsulter som stannar ett tag till, vi längtar redan (med viss modifikation 😉) till hösten!

🔥Än checkar vi inte ut dock! Är du i slutfasen av dina studier eller har några års erfarenhet och är sugen på att testa något nytt i höst, tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.