Nytt varumärke

okt 17, 2019

We Tech Talents etablerades i januari 2019 och har under den första tre kvartalen av 2019 gått ifrån att vara två medarbetare till att bli 37. Det har varit en väldigt rolig och fartfylld resa och där vi tillsammans lyckats sätta stommen till den arbetsplats och arbetsgivare vi vill vara. Vi har utmanat både konsult- och bemanningsbranschen när det kommer till anställningserbjudande och möjlighet att ta anställning hos uppdragsgivaren. Något vi har fått gehör för och är stolta över.

När det kommer till vårat anställningserbjudande för ingenjörer, proaktiviteten i hur vi finner kandidater samt erfarenheten och trovärdigheten från oss som jobbar med rekryteringen är vi väldigt konkurrenskraftiga på marknaden. Vilket visat sig tydligt under våra första nio månader.

We Tech Talents grundades som ett dotterbolag till We Consulting AB. I början av 2019 påbörjade We Consulting med hjälp av vår gemensamma ägare SOBRO AB ett samgående med IKKAB AB. Ambitionen med köpet var att slå ihop We Consulting AB samt IKKAB AB för att kunna skapa ett ännu starkare erbjudande ut mot marknaden. Detta är nu genomfört. Det nya gemensamma varumärket är Vinnergi – We make your future smart.

Då koncernens och således vårt moderbolag byter varumärke så kommer även vi att göra det. Det naturliga We som fanns tidigare finns helt enkelt inte längre. Dessutom ger det oss en möjlighet att bli ännu tydligare i vår leverans och vår form. Vår nya varumärke ligger därmed formmässigt nära koncernen och vi är övertygade om att det står sig starkt på marknaden.

Från och med idag heter vi Tech Talents och kommer använda följande varumärke.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.