Tech Talents växer och etablerar sig i Göteborg

okt 21, 2019

Vi ser en stor potential på Göteborgsmarknaden med kunder vi samarbetar med idag, men även de kunder som vår övriga koncern samarbetar med. Vi är övertygade om att vi kommer att kunna bistå ingenjörer i regionen med spännande tjänster inom olika branscher. Tech Talents grundare i Göteborg kommer att vara Alexander Gleerup och Mattias Olsen! Alexander har 5 års erfarenhet från bemanning och rekryteringsbranschen. Han kommer senast från en roll som Business Director & Senior Consultant på ett Headhunting & Assesment företag. Mattias har 13 års erfarenhet från bemanning och konsultbranschen. Han kommer senast från en roll som Experienced Business Manager på ett konsultföretag. Båda har värdefull och uppskattad erfarenhet sedan tidigare och vi ser fram emot att de via sin erfarenhet, know-how och sina relationer etablerar Tech Talents på Göteborgsmarknaden. Vår ambition att växa samt etablera Tech Talents erbjudande är stort, och vi ser fram emot tillväxt i en ny region. Varmt välkomna Alexander och Mattias!

#Together #Experience #Challenge #Happy

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.