Tech Talents allra första konsult, Kevin Larsson

dec 23, 2019

Kevin Larsson är Tech Talents konsult på Sectra och är utbildad civilingenjör inom mjukvaruteknik. Kevin är den allra första konsulten Tech Talents hade glädjen att anställa! Han visste tidigt att han ville jobba som konsult men konsultmarknaden kändes snårig med många bolag att välja bland.

Jag blev kontaktad av Andreas Gremar och för en gång skull var det ett mail som var välskrivet och Andreas var tydlig med vad hans syfte var. Jag fick många mail från rekryterare som inte tillförde någonting. Kevin

När Andreas tog kontakt med Kevin var Tech Talents helt nystartat men det var ingenting som oroade Kevin.

Jag kände mig väl omhändertagen redan vid första mötet. Det gjorde ingenting alls att Tech Talents var nystartat. De skötte allting åt mig medan jag kunde fortsätta fokusera på skolan. Andreas ringde mig ofta och höll mig hela tiden uppdaterad angående jobb han hade på gång. Det var rak och tydlig kommunikation. Kevin

Idag jobbar Kevin som konsult på Sectra i ett team om 6 personer som håller på med webb- och apputveckling. Teamet skapar bildvisningsverktyg som tar fram medicinska rapporter.

Jag trivs väldigt bra med apputvecklingen och jag trivs med att få vara med från början genom hela produktcykeln. Det är också en väldigt bra stämning på Sectra, jag känner mig inkluderad och vi har bra samarbete mellan teamen. Kevin

Kevin framhäver hans möjligheter till kompetens- och personlig utveckling dels hos Tech Talents dels internt hos Sectra.

Jag har fått möjligheten att prova på rollen som agil coach och har varit iväg på en miniutbildning i coachning genom Sectra. Jag är jätteglad att ha fått den möjligheten och det har höjt mig personligen samtidigt som det byggt min yrkeskompetens. Kevin

Vad gör då Kevin när han inte är på jobbet? Bilden på honom är väldigt talande.. ”Jag tränar Tai Chi och håller på med kinesisk fäktning. Jag spelar en del spel och tycker om att laga mat och att baka.”

 

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.