Möt labbingenjör Robert!

mar 6, 2020

Robert Westerdahl är Tech Talents konsult på Husqvarna med en bakgrund som civilingenjör i maskinteknik med inriktning verksamhet och kvalitetsutveckling från Linköpings Universitet. Robert är labbingenjör och jobbar med att testa och verifiera batteriprodukter och laddare, han beskriver uppgifterna som mycket varierande.

Det bästa med arbetet på Husqvarna är att man får mycket omväxling, ingen dag är den andre lik. Jag tycker det är roligt att vara med i hela processen från framtagandet till slutförandet. Det är också kul att Husqvarna har det mesta av utvecklingen och tillverkningen in house, det är spännande att vara nära tekniken. Kulturen här på Husqvarna är också mycket positiv med trevliga kollegor och öppet klimat.

Robert valde Tech Talents som arbetsgivare för att han tyckte att Tech Talents kunde erbjuda honom bra förmåner samt flera olika uppdrag att välja bland. Robert uppskattar särskilt gemenskapen mellan andra Tech Talents konsulter.

Alltid trevligt när Tech Talents anordnar gemensamma aktiviteter. Det är alltid uppstyrt och trevligt. Vi konsulter är alla nya och sitter alla i samma båt. Därför är det trevligt att snacka om vad andra gör och utbyta erfarenheter. Min uppfattning är att det är skillnad mot andra konsultbolag där det är stor blandning av konsulter.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.