Träffa Jenny på Flex!

mar 22, 2020

Jenny Bagge är Tech Talents konsult på Flex och jobbar som mekanik/design ingenjör. Jenny har studerat till Civilingenjör i Design och Produktutveckling med inriktning mot Teknisk design på Linköpings universitet.

Vad gör du som konsult på Flex? Hur ser en vanlig dag ut?

Jag arbetar som mekanik/design ingenjör på Flex i Linköping. Under en arbetsdag ritar jag produkter i CAD, 3D printar prototyper, genererar idéer och lösningar, medverkar i kundmöten och interna projektmöten tillsammans med andra funktioner i företaget. Det är utvecklande och roligt att man får ta ett stort eget ansvar över sina projekt och att själv vara med och driva på.


Vad är mest motiverande i din arbetsroll? Vad drivs du av?

Att få möjlighet att arbeta med många olika produkter, att få vara kreativ och utveckla nya lösningar. Det är även häftigt att få vara med och skapa nya produkter som ska lanseras på marknaden.

Vad är det bästa med Flex tycker du?

Det bästa med Flex är bredden av olika uppdrag. Ingen dag är den andra lik och man arbetar ständigt med att utveckla nya typer av produkter. Flex är ett internationellt bolag och man har en bred kontaktyta med andra siter runt om i världen.

Hur ser du på möjligheterna till personlig utveckling?

Dels arbetar Flex väldigt mycket för att få oss att utvecklas inom företaget och de arbetsuppgifter vi utför men sedan får vi otroligt bra coaching via Tech Talents vilket jag uppskattar  mycket.

Vad är unikt för Tech Talents som bolag jämfört med andra?

Jag gillar det personliga och den familjära känslan, att de verkligen ser oss konsulter och tar sig tid för oss. Min konsultchef är närvarande och kör regelbundet avstämningar. Tech Talents har varit väldigt flexibla från dag ett och arbetar ständigt med att få oss konsulter att känna gemenskap.


Varför skulle du rekommendera Tech Talents till andra?

För att Tech Talents ser konsulten och finns där från start vilket är väldigt skönt när man precis tagit examen och ska ut i arbetslivet. Tech Talents erbjuder även bra coaching.

Hur ser du på gemenskapen inom Tech Talents?

Jag tycker den är väldigt bra, det uppskattas något enormt att vi ibland ses på AWn, frukostar och andra gemensamma tillställningar. Det ger en möjlighet att träffa alla som är ute hos andra kunder.

Vad gör du när du inte jobbar?

Just nu ritar och bygger jag på vårt eget hus,  det tar upp väldigt mycket av min lediga tid. Men finns det tid över gillar jag att vara kreativ även på fritiden och självklart att lira innebandy vilket jag även fått med medarbetarna på Flex på.

 

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.