Vi är en arbetsgivare som strävar efter att främjar hälsa både på och utanför arbetet !

nov 4, 2021

På Tech Talents tycker vi att det är viktigt att våra medarbetare mår bra och därför har i valt att utöver friskvårdsbidrag stå för anmälningsavgifter för lokala lopp och tävlingar för dig som konsult hos oss.

Här berättar vår konsult Robert Habrman om när han ställde upp i tävlingen Highway Games Open:

En crossfittävling i Linköping där träningsglada människor samlas för att både delta och för att titta på de tävlande. Det var min första tävling inom crossfit och det jag gillade med tävlingen är stämningen som vi fick vara med om, mycket publik och däribland vänner som peppar en samt de utmanande momenten som man ställs emot under de olika crossfit-eventen genom dagens gång. Utmaningen med crossfit är definitivt att kunna behärska alla de olika typerna av övningar som man förväntas kunna utföra, vilket gör det tekniskt väldigt svårt. Det är också detta som gör det extra kul med crossfit, just att man behöver vara mångfunktionell.

En av många fördelar som anställd hos Tech Talents är att de sponsrar med anmälningsavgifter för lopp och tävlingar, vilket jag som gillar att träna uppskattar väldigt mycket! Med det sagt vill jag vill tacka Tech Talents som sponsrade deltagandet i tävlingen, en dag som jag kommer minnas resten av livet och något som jag definitivt kommer vilja uppleva igen.

Grymt jobbat Robert! Tech Talents är glada att vi fick sponsra ditt deltagande.

Vilka förmåner är viktigast för dig? För oss är det viktigt att vi har ett attraktivt erbjudande till dig som är konsult, därför har vi har en mängd varierande förmåner som passar dig oavsett vad dina drivkrafter är.

Vill du bli konsult hos oss? Hör gärna av dig till oss så berättare vi mer om våra förmåner som konsult på Tech Talents.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.