Vi hjälper dig som studerar att hitta ditt drömjobb!

nov 4, 2021

Hos Tech Talents jobbar vi med något som vi kallar vår Tech-agentur. Det ger dig som studerar möjlighet att få hjälp med att hitta rätt jobb för dig efter examen. Vårt mål är alltid att utgå från dig som person, dina mål och visioner för framtiden, för att kunna matcha dig med ett eller flera alternativ. Vi jobbar med en mängd attraktiva företag i Linköping, Malmö och Göteborgsregionen för dig som vill jobba inom Teknik och IT. Vi tar gärna ett möte över en lyxig frukost eller härlig lunch och hör vad dina planer är efter examen, samt berättar hur Tech Talents kan hjälpa just dig.

Vår grymma konsult Molly Middagsfjell har studerat en master inom Mediateknik och är en av flera talanger som var med i vår Tech-agentur 2021. Via Tech Talents har Molly arbetat i rollen mjukvaruutvecklare som konsult hos vår kund Arriver. Där har hon efter ett väldigt givande och lyckat år i veckan gått över som anställd hos dem.

Här kan du läsa om vår konsult Mollys resa i Tech-agenturen hos Tech Talents:

Vad är din upplevelse av Tech-agenturen och din start av karriären som konsult hos Tech Talents?

Att starta som konsult via Tech Talents har verkligen varit en perfekt start. Som nyexaminerad är det inte alltid lätt att veta vad som är rätt val när du kommer ut och ska påbörja din karriär. För mig har detta varit ett sätt att både få hjälp att navigera vilket jobb som passar mina önskemål och framför allt ett fantastiskt sätt att starta min karriär på. Jag har under min konsultperiod känt en stor trygghet i att ha min konsultchef hos Tech Talents att bolla mina tankar, mål, utmaningar och framgångar med. Det har känts enklare att dela med sig av sina utmaningar och svårigheter med min konsultchef där jag fått värdefulla tips och stöttning för hur jag kan jobba vidare med detta. Jag skulle verkligen rekommendera dig som studerande att starta din karriär efter studierna via Tech Talents.

”Att vara konsult hos Tech Talents var inte bara det jag förväntade mig, utan mycket mer”

Stort tack för din tid Molly. Du har verkligen varit ett glädjespridande energiknippe och din resa samt utveckling hos oss har varit fantastisk att följa. Nu önskar vi dig all lycka till på din fortsatta karriärsresa hos Arriver!

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.