Tech Talents vill vara med och stötta samt främja din utveckling under din tid som konsult hos oss!

nov 8, 2021

Under din konsultperiod hos Tech Talents erbjuder vi dig möjligheten till karriärssamtal. Vi vill ge dig chansen att utvecklas på bästa sätt och stötta dig på vägen. Karriärsamtalen syftar i att du ska få möjlighet att sitta ner med din konsultchef kontinuerligt för att prata målbild, trivsel och utmaningar med ditt arbete. Här får du möjligheten till ett bollplank, en person som är med och stöttar dig i dina utmaningar och som hjälper dig definiera och följer upp din målbild.

Vår grymma konsult Tobias Löfgren har arbetat som mjukvaruutvecklare i konsultrollen hos vår kund Arriver och gick i förra veckan över till en anställning hos dem. Tobias har under sin period arbetat kontinuerligt med sina utmaningar, mål och utvecklingsområden via karriärssamtal med sin konsultchef på Tech Talents.

Här kan du läsa Tobias upplevelse av karriärssamtalen:

Under min anställning hos Tech Talents har vi arbetat med att definiera mina personliga mål, bollat idéer och tankar och även pratat om vad jag känner är mina utmaningar i min roll. Karriärsamtalen har varit ett toppensätt att få ventilera och bolla tankar, både smått som stort. Det har hjälp mig att kunna utforska och sätta mål, och inse vad jag som person kan göra för att påverka min egen personliga utveckling. Det har också varit ett bra tillfälle för att ta pulsen, prata om min trivsel samt få bra feedback. Jag har känt mig trygg i att kunna dela mina tankar med min konsultchef. Jag har valt att arbeta mycket på mitt eget ledarskap och hur jag kan driva en positiv arbetskultur. Jag hade även ett stort intresseområde som är relativt outforskat hos Arriver. Tillsammans med stöttning från min chef på Arriver och genom att pusha för mina mål i karriärsamtalen har jag nu efter ett år fått möjligheten att starta ett projekt tillsammans med mitt team där jag får möjligheten att jobba vidare på mitt stora intresse, vilket känns helt fantastiskt! Att ha karriärsamtal har varit ett givande och trevligt sätt att sätta fokus på min utveckling.

Tack för att vi fick följa din fanatiska utvecklingsresa Tobias! Det har varit väldigt imponerande att se dig utvecklas. Ditt stora driv, ambition och målmedvetenhet har tagit dig oerhört långt på kort tid.

Vi önskar dig stort lycka till med din vidare karriärsutveckling hos Arriver!

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.