Tech Talents har haft en fantastisk start på 2022 och avslutar ett spännande Q1!

apr 5, 2022

För att sammanfatta det första kvartalet av 2022 vill vi på Tech Talents berätta hur vi jobbar med våra värdeord. Vi på Tech Talents tycker att våra värdeord T.E.C.H ska finnas med i allt vi gör.
Vårt första väderord är Together, vilket för oss innebär att vi arbetar tillsammans och i nära relation med våra kunder, konsulter och kandidater för att skapa en förståelse, lyhördhet och starka samarbeten. Tillsammans med er utvecklas vi som individer, team och bolag.

Detta kvartal har varit helt i Together-anda. Tillsammans har vi nått nya rekordnivåer, både i vår konsultaffär samt i vår rekryteringsaffär. Vi har anställt flera grymma konsulter som tar examen i sommar och talanger som är redo för nästa steg i karriären. Tillsammans har vi utvecklat och växt i vår rekryteringsaffär med både nya kunder, nya förtroenden och rekordmånga lyckade rekryteringar. Framför allt har vi alla tillsammans haft ett grymt roligt kvartal. Vi har haft massa konsultluncher, en sångfylld AW, träffat inspirerande FIA Robotics och firat våra framgångar.

Tillsammans fortsätter också Tech Talents att växa internt. Vi har välkomnat tre nya stjärnor till oss på Tech Talents: Alexandra och Joakim till vårt Linköpingskontor och Martina till vårt Malmökontor. Vi kommer även inom kort att välkomna ytterligare två grymma kollegor till Malmö och Göteborg. Vi är riktigt glada att ni alla valt att hoppa på vår utvecklingsresa hos Tech Talents.

Vi tackar alla våra konsulter, kandidater och kunder för att fantastiskt Q1 och välkomnar ett spännande Q2 !

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.