Tech Talents jobbar för mångfald inom Tech-branschen

apr 5, 2022

Hos Tech Talents jobbar vi för mångfald och vill gärna främja och se till att fler duktiga kvinnor väljer en karriär inom Tech-branschen. Vi vill gärna lyfta fram alla våra grymma kvinnliga konsulter och de fantastiska arbeta de gör ute hos våra kunder.

Är du nyfiken på hur det är att vara konsult hos Tech Talents? Här kan du läsa om några av våra grymma kvinnliga konsulter där vi ställt frågan: ”Vad är det bästa med ditt jobb?”

Ria Raj jobbar som Mjukvaruutvecklar extra under sina studier hos vår kund Compular

”Det bästa med mitt jobb är människorna! Jag upplever, turligt nog, en stark förståelse från alla jag jobbar med. Dem visar förståelse i ens prioriteringar (även när det råkar vara annat än jobbet), dem visar förståelse i att man ständigt lär sig, och dem visar enthusiasm i kombination med tålamod gentemot ens misstag. Man känner sig lyckligt lottad att få jobba i en sån miljö!”

 

Linda Olson jobbar som Technical Project Manager hos vår kund Axentia

”Att få arbeta med spännande och utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med härliga och lösningsorienterade kollegor.”

 

Malin Jaginger jobbar som Design Engineer hos vår kund Väderstad

” Jag tycker det bästa är att man får vara kreativ och att det är ett ganska fritt yrke, dvs det finns inget rätt eller fel på hur man löser ett problem. Det är även kul att man får träffa och jobba med många olika människor, vilket gör dagarna omväxlande.”

 

Zina Kozari jobbar som Anslutningstekniker hos vår kund E.ON

”Att jobba i team med underbara och otroligt kompetenta arbetskollegor. Man lär sig något nytt varje dag och det blir aldrig tråkigt.”

 

Johanna Palmkvist jobbar som Frontend utvecklare hos vår kund Axentia

” I mitt jobb blir jag utmanad i teknisk problemlösning vilket i sig är kul, men att också sen få se mina lösningar användas i våra produkter känns coolt och är superkul för mig eftersom det blir ett tydigt kvitto på att mitt arbete bidrar och är uppskattat.”

 

Anne Keller jobbar som Business Analyst hos vår kund CEVT

” Det bästa med mitt jobb är att få arbeta med framtidens teknik tillsammans med drivna och inspirerande kollegor!”

 

Joanna Dellow Metso jobbar som IP Network Specialist hos vår kund

” Det bästa med mitt jobb är alla de varierande arbetsuppgifterna och att man får vara med från början till slut av jobben vi utför. Eftersom det är olika jobb så bli arbetet varierat vilket jag tycker är väldigt kul. Dessutom är hela min projektgrupp från Tech Talents fantastiskt duktiga personer och vi hjälps åt dagligen. Det ger en ständig utveckling och strävan att alltid vilja och kunna lära sig mer.”

 

Susmita Basu jobbar som System Safety Engineer hos vår kund UMS Skeldar

”Det bästa med mitt jobb är att jag har möjlighet att påverka och varje dag tar mig an nya utmaningar samt jobba med härliga kollegor”

 

Ida Dahlborg jobbar som Kvalitetsingenjör hos vår kund Actia

” Det bästa med mitt jobb är mina kollegor. Att få vara en del av ett team med olika kompetenser som kompletterar varandra och hjälps åt för att hitta lösningar. Att alltid ha någon att bolla med eller fråga när man själv är osäker och människor att skratta med på fikarasten”

 

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.