Tech Talents är en stolt sponsor till FIA Robotics!

sep 14, 2022

Tech Talents sponsrar studentföreningen FIA Robotics och KodKampen som genomfördes i slutet av september.
FIA Robotics är en robotförening på Linköpings universitet för intelligenta autonoma system. Kodkampen är en programmeringstävling som arrangeras i samband med FIA:s 10-årsjubileum. Tävlingen går ut på att under några timmar programmera en AI till ett spel i Python, C++ eller Java. Varje lag skapar en AI som ska styra en pansarvagn och slå ut motståndarnas pansarvagn, som i sin tur styrs av motståndarnas AI.

Många tyckte att tävlingen var superkul och önskar att få till en revansch. En riktigt härlig möjlighet där studenter samlas tillsammans med andra programmeringsintresserade för att tävla om fina priser, umgås och ha det riktigt trevligt tillsammans med andra som brinner för kod.
Tech Talents är glada över att vi valt att sponsra FIA Robotics! Vi tycker att det är viktigt att främja ambition, innovation och teknik hos juniora talanger och bidrar mer än gärna för att möjliggöra vidareutveckling och kunskapsutbyte mellan duktiga studenter.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.