Tech Talents vill skapa en minnesvärd, värdefull och rolig period för dig som konsult hos oss.

sep 19, 2022

Tech Talents har konsulter som jobbar i en mängd olika roller så som Projektledare, Frontend-utvecklare, Backend-utvecklare, Konstruktörer, Nätverkstekniker, Embedded-utvecklare och mycket mer. Som konsult hos oss får du hjälp att hitta rätt anställning för just dig, stöttning i din utveckling och en möjlighet att ha riktigt roligt och nätverka tillsammans med vårt grymma konsultgäng.

En av de kunder vi på Tech Talents Linköpingskontor jobbar med är Axentia Technologies AB. Axentia jobbar med smarta lösningar för batteri och solcellsdrivna displaysystem för kollektivtrafik.

Vi har frågat våra fyra konsulter på Axentia vad deras bästa minne är hittills från sin anställning hos Tech Talents. Här kan du läsa deras svar:

Linda Olson Projektledare på Axentia:
”Jag har med mig många bra upplevelser från TT, framför allt har jag känt ett förtroende och bra stöd under hela resan, både vad gäller anställningsprocessen och under tiden som anställd. Det anordnas även en hel del roliga event där sommarfesten är ett av de bästa minnena!”

Andreas Pettersson Embedded Software Engineer på Axentia:
”Bästa minnet från min TT-tid är alla våra AW:s, det är alltid väldigt kul! Det spelar ingen roll att man ofta inte har träffat så många av de andra konsulterna, jag har alltid haft superkul, alla är väldigt härliga personer. Ett extra roligt minne är så klart karaoke med ”Tech Terence”!”

Johanna Palmkvist Frontendutvecklare på Axentia:
”Det är ju som sagt ett tag sen jag fick min anställning nu så jag har hunnit samla på mig många bra minnen under min TT-tid. Med det sagt så har jag inget som sticker ut särskilt mycket för mig. Vi hade ett LAN i våras på Axentia där vi bland annat körde en CS-turnering mellan teamen vilket var väldigt kul”

Jonas Lind Developer på Axentia:
”Ett av de bästa minnena med Tech Talents var hur otroligt smidig rekryteringsprocessen kändes. Sen så har vi även haft en del roliga AW.”

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.