Vad tycker du är viktigt när du väljer jobb? för oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

nov 24, 2022

Tech Talents är ett konsult- och rekryteringsbolag som hjälper dig som ingenjör inom Tech att hitta ditt drömjobb efter examen. Ett av våra väderord som vi jobbar efter är just Happy. För oss innebär det att vi värdesätter att ha riktigt kul på jobbet och att göra saker tillsammans. Vi tror på att vara involverade och engagerade för att skapa glädje och motivation hos dig som konsult. Hos oss får du möjlighet att nätverka med andra konsulter och knyta väderfulla kontakter samtidigt som du har riktigt kul på våra events och fester. Vi vill kunna erbjuda dig en utmanande arbetsplats med roliga, givande arbetsuppgifter, där du som konsult själv väljer roll och företag att trivas på. Vårt mål är att skapa en trivsam miljö för dig, där du kan utvecklas och framför allt har riktigt kul på resan som konsult.

Under din konsultperiod kan du förvänta dig en massa roliga evenemang! Allt från frukostar, luncher, julbord, oktoberfester, paintball, utmaningar på Prison Island, ölprovningar, bowlingmästerskap, mexikansk afton, karaokekvällar och mycket mer.
Här kan du läsa vad några av våra konsulter tycker om våra event:

”Eventen var så roliga och intressanta. Det var som att träffa gamla kompisar, inga formaliteter bara massa skratt och trevligheter”

”Tech Talents är duktiga på att anordna roliga evenemang för sina konsulter. Jag flyttade till en ny stad för jobb och kände nästan ingen här. Därför var det extra kul att kunna se fram emot evenemangen där man får träffa andra konsulter och ha en rolig kväll ihop”

”Alltid roliga tillställningar där man känner sig välkommen och träffar folk inom samma områden som man kan prata av sig med om lite allt möjligt”

”Väldigt kul, både utmaningar och att träffa fler konsulter från Tech Talents”

”Tech Talents event har alltid varit väldigt roliga! Ofta har man inte träffat så många av de andra konsulterna tidigare, men det spelar ingen roll, alla är väldigt härliga! Eftersom de flesta är på samma plats i livet, är det lätt att lära känna varandra. Det har varit roliga aktiviteter i form av paintball, ölprovning och karaoke, men det är folket som är det bästa!

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.