Tar du examen 2023? Vi hjälper dig hitta ditt drömjobb!

jan 20, 2023

Tech Talents driver varje år en stor karriäragentur med kandidater från Sveriges olika universitet med inriktning mot Teknik och IT. I vår agentur vänder vi oss till dig som studerar teknik eller IT på universitet och är ute efter jobb efter examen. Vi träffar gärna dig på ett personligt möte över en trevlig lunch, fika eller kaffe för att höra vad just du vill göra efter examen. För oss är det viktigt att utgå från dig som kandidat, dina mål och önskningar för att hitta rätt jobb för just dig. Tack vare vår stora erfarenhet och nätverk hjälper vi varje år duktiga ingenjörer till deras första jobb efter examen, där vi jobbar med en mängd attraktiva kunder inom Teknik och IT. Hos oss kan du som konsult jobba med allt ifrån låg till högnivåprogrammering, konstruktion, elektronik, maskinteknik, hydraulik, projektledning, säkerhet, systemadministration, inbyggda system, nätverksteknik, webbutveckling och mycket mer.

Här ser du några av de roller som vi i Östergötland och Jönköping söker för dig som tar examen 2023:

Vill du vara med och utveckla senaste tekniken inom fordonssäkerhet och designa toppmoderna elektronikprodukter från grunden? Veoneer söker både Elektronikingenjör, maskiningenjörer och Embedded-utvecklare som vill vara med
och utveckla deras högkvalitativa produkter!

Bli en del av en innovativ miljö och göra skillnad inom e-hälsa och sjukvård. Som Mjukvaruutvecklare hos Sectra bidrar du till bättre sjukvård för miljontals patienter världen över. Här får du arbeta med skickliga kollegor och modern teknik!

Vill du vara med och skapa mjukvara till nästa generations autonoma fordon och få möjlighet att arbeta med AI & ML? Vi söker nu Mjukvaruutvecklare som vill vara med på Qualcomms fortsatta utvecklingsresa i en miljö med teknik in framkant.

Ta chansen att vara med och skapa mjukvara och hårdvara för nästa generations uppkopplade fordon! Hos Actia får du chansen att arbeta med telematik riktad mot fordonsindustrin som gör skillnad på vägarna.

Vill du vara med och utveckla framtidens jordbruk och skapa maskiner gjorda för att förse världens befolkning med livsmedel? Till Väderstad söker vi flera konstruktörer som vill vara med på deras framgångsresa. Här får du både möjlighet att arbeta nära kund som produkt samt med nyutveckling och förbättringar av befintliga produkter.

Ser du dig själva arbeta med teknik i framkant, vara en del av ett sammansvetsat team som levererar lösningar av högsta kvalitet, med ett intresse för autonoma produkter? Som Mjukvaruutvecklare hos Husqvarna får du möjlighet till goda
utvecklingsmöjligheter och får vara med på en spännande utvecklingsresa.

Vill du veta mer om vår agentur? Tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.