Som konsult hos Tech Talents är det du som väljer ditt uppdrag!

jan 25, 2023

Tech Talents är nu i full gång med att träffa duktiga ingenjörer från Sveriges universitet, för att hjälpa dig som läser inriktning IT och teknik till ditt drömjobb efter examen. I vår karriäragentur träffar vi dig för ett personligt möte där vi fokuserar på vad du vill göra efter examen. Vårt mål är att stötta och hjälpa dig hitta ett bolag och en roll som passar just dina ambitioner och önskemål. Vi finns där för att vägleda dig utifrån dina preferenser och ger gärna flera alternativ som passar in på din målbild. Vi tror att en viktig pusselbit i din trivsel hos oss är att du själv får välja vad och var du ska jobba efter examen. Som konsult hos Tech Talents är det därför du som väljer vilket bolag och vilken roll du vill starta din karriär inom.

Tech Talents jobbar med en mängd olika områden med allt ifrån låg till högnivåprogrammering, konstruktion, elektronik, maskinteknik, hydraulik, projektledning, säkerhet, systemadministration, nätverksteknik, webbutveckling, systemutveckling och mycket mer.
Tar du examen 2023 och letar jobb i Skåne? Nedan kan du läsa om några av de möjligheterna vi har för dig:

Vill du vara med och utveckla proaktiva säkerhetsfunktioner och autonom körning i bilar med hjälp av Computer Vision och Machine Learning? Hos Qualcomm får du möjlighet att bidra till säkrare vägar, i ett bolag under stark tillväxt, med stor möjlighet till utveckling inom området.

Känns det kittlande spännande att som konstruktör få arbeta i hela kedjan från tanke till fullständig komponent? Vi har fantastiska möjligheter för dig som vill utvecklas inom 3D modellering, där du får utveckla och förvalta både komponenter samt komponentbibliotek hos vår kund. Du blir ordentligt onboardad och utbildad i en organisation där de arbetar med komplexa konstruktioner.

Har du läst Machine learning och signalbehandling, har ett intresse inom Audio och vill lära dig mer inom de områdena? Hos Axis får du möjligheten att komma till ett internationellt företag, med en stark företagskultur, där du ges stora utvecklingsmöjligheter.

Vill du veta mer om de möjligheter som i finns i Skåne? Tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.