Axel färdigställer mjukvara till en electrical safety produkt

jan 12, 2024

Axel har ett uppdrag som Firmwareingenjör hos vår kund RaySafe. Axel berättar om sina arbetsuppgifter, att arbeta som konsult hos Tech talents samt sin bakgrund.

För tillfället färdigställer jag mjukvara till en electrical safety produkt. Att förbereda mjukvaran för produktion kommer att innefatta viss utveckling av funktionalitet, men i huvudsak underhåll och testning.

Uppdraget gör det möjligt för mig att utveckla min kompetens inte bara inom programmering utan också inom elektronik och hårdvara. Utvecklingen sker på lågnivå och ger mig bra kunskap av de komponenter jag jobbar med, samt underlättar mitt arbete.

Min upplevelse av att jobba som konsult på Tech Talents är så bra den kan bli. Tech Talents har hjälpt mig att hitta uppdrag som passar mig. Även när marknaden varit skakig har det alltid varit viktigt för Tech Talents att jag ska trivas på mitt uppdrag.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.