Förväntan på rollen som Software Engineer inom Robotik

jan 12, 2024

Jag kommer jobba som Software Engineer inom robotik på Husqvarna. Då det är ett tag kvar innan jag ska börja är det inte helt klart om jag kommer tillhöra teamet som jobbar mot test, utveckling av funktionalitet eller hårdvaruteamet. Jag har anmält mitt intresse för samtliga då jag tror de alla är spännande områden jag kan utvecklas inom. Jag lockades av just Husqvarna för att jag tycker det är roligt att bidra till en produkt som förenklar vardagen för människor. Har också fått en upplevelse av att företaget är tryggt och att de finns mycket utvecklingsmöjligheter, ett annat stort plus är att jag hört att många trivs väldigt bra på Husqvarna. Jag ser framför allt framemot att börja jobba och få se all teknologi, lära mig nya saker och använda den kunskapen jag fått genom mina studier. Det ska bli häftigt att lära sig mer och mer och se vad jag kan åstadkomma!

Jag kommer börja som konsult via Tech Talents. För mig känns det tryggt och som en bra möjlighet att få stöttning om det inte blir som jag tänkt mig. Jag tycker även att rekryteringsprocessen hjälpte mig då jag fick stöttning och värdefull information innan mitt möte med Husqvarna, vilket gav mig ett större självförtroende i mötet jag hade sedan.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.