Jonathan, konstruktören som utvecklar vår kunds nya maskiner

jan 12, 2024

Jonathan jobbar som konstruktör hos vår kund Robot Grader, här nedan berättar Jonathan mer om sitt uppdrag och hur han upplevde anställningsprocessen.

– Robot Grader utvecklar maskiner som graderar produkter inom matindustrin med varierande vikt och sedan packar till en fast vikt. Min roll på Robot Grader är som konstruktör, där jag hjälper till med att utveckla maskinerna och uppfylla nya idéer. Det bästa med att jobba här är att jag får en bred erfarenhet inom konstruktion och kunna se mina resultat av det jag har konstruerat inom en snar framtid. Såklart så är kollegorna ett stort plus. Min upplevelse av Tech Talents är att de tar sin tid att lyssna på mig som kandidat. De hjälpte mig att hitta jobbet som passar mig bäst, samt när jag har frågor så får jag väl förklarade svar.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.