Machine Learning-ingenjören berättar om rekryteringsprocessen

jan 12, 2024

Joel startar sin konsultresa hos Tech Talents i rollen som Machine Learning Engineer hos vår kund Qualcomm. Joel berättar om rekryteringsprocessen och sina förväntningar på uppdraget

Jag kommer starta som konsult via Tech Talents och vi har haft dialog redan från att jag skrev mitt exjobb. Jag upplever att rekryteringsprocessen var väldigt avslappnad och enkel. Jag fick bra återkoppling och feedback hela vägen i min process och en öppen dialog med min konsultchef, där jag känner att jag blev sedd och lyssnad på kring hur mina ambitioner och önskemål ser ut. Jag är väldigt nöjd med hela processen från start till mål!

Jag kommer jobba som Machine Learning Engineer. Rollen innebär mjukvaruutveckling inom machine learning av system för självkörande bilar. Jag lockades av Qualcomm då det är ett snabbväxande, globalt bolag i en intressant bransch inom machine learning, något jag gärna utvecklas mer inom. Det känns som ett bolag med mycket bredd och många utvecklingsmöjligheter, vilket passar mig bra.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.