Hur det är att vara mjukvaruutvecklare på Tech Talents

jan 12, 2024

Zacharias har jobbat i konsultroll som mjukvaruutvecklare på Qualcomm genom Tech Talents. Zacharias berättar hur hans konsulttid på Tech Talents varit.

Jag tar med mig nyfikenheten, att det är okej att fundera på en situation, bolla/ventilera med min konsultchef om hur det känns på jobbet och även privat. Att kunna diskutera och få bra råd på vägen med någon som har mer arbetslivserfarenhet för att växa har varit värdefullt. Jag har också sedan start känt en trygghet hos Tech Talents där ni alltid stått bakom mig. Jag tar även med mig minnen av alla konsultkollegor i andra uppdrag jag fått lära känna på olika events, vilket har varit väldigt roligt.

Jag är väldigt positiv till samarbetet med min konsultchef. Alla möten och samtal har varit lättsamma och känslan av att det inte alltid behöver vara så definierat vad man ska prata om har jag uppskattat. Det har alltid funnits en dörr öppen för frågor och en flexibilitet i ämnen, allt ifrån att prata sport till situationer på arbetet. Min konsultchef har alltid varit mån om att allt ska gå och kännas bra för mig, vilket har gjort att vi haft en väldigt bra och lättsam relation.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.