Development Engineer Mechanics via Tech Talents

jan 12, 2024

Hos Aimpoint jobbar jag med utveckling av deras produkter, såsom sikten och olika tillbehör. Jag jobbar främst med olika typer av rödpunktssikten och är med och utvecklar mekaniken i de fysiska prylarna. Det som lockade mig mest med denna tjänst var att jag gillar att jobba där man får vara stor del av produkten, och det får man här. Det är även ett häftigt företag.

Jag pluggade civilingenjör Maskinteknik i Lund. Anledningen till att jag valde den utbildningen är att jag alltid har haft ett intresse för teknik ända sedan jag var liten. Som liten brukade jag skruva isär saker för att se hur de såg ut inuti. Ibland lyckades jag även skruva ihop dem igen, men det var inte alltid. Jag höll även på att meka mycket med min motocross och redan i gymnasiet hade jag hyfsat bra koll på vad jag ville jobba med framöver.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.