Sandra, IT Identity Specialist, som utvecklar nytt system hos vår kund

jan 12, 2024

Du har studerat Statistik och dataanalys, kan du beskriva utbildningen litegrann?

Utbildningen statistisk och dataanalys inriktar sig mycket mot dataanvändning och analysering av data, att förstå världen och företag och kunna fatta beslut utefter det. Jag är väldigt nöjd med utbildningsvalet och valde just detta då det är en bra blandning av det matematiska, tekniska och samhälleliga.

Vad går ditt uppdrag på Saab ut på?

På Saab kommer jag att komma in i ett starkt team med stort fokus på att bygga och skapa ett nytt system. Jag kommer ha stort fokus på förvaltning och vidareutveckling av olika identitetslösningar, driftarbete och fokus på att nya system interagerar på rätt sätt och kan hantera data för detta. Det kommer vara en spännande blandning av snabb problemlösning och långsiktigt förbättringsarbete med säkerhet i fokus. Jag är väldigt spänd på denna utmaning och ser framemot att lära mig, utvecklas och kunna bidra med mina kunskaper. En del av arbetet är även i linje med det jag har tyckt varit väldigt roligt och lärorikt under utbildningen och därav tror jag tjänsten kommer vara väldigt passande för mig.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.