Rikard bidrar till utveckling av innovativ utrustning och diamantverktyg för byggbranschen

jan 16, 2024

Rikard jobbar som konsult i rollen som Advanced Engineering Specialist hos vår kund Husqvarna Construction

Hur ser din bakgrund ut?
Jag började min akademiska resa med att studera teknisk fysik, det är en bred utbildning som öppnar dörrar till olika teknikområden. Efter mina studier har jag haft förmånen att arbeta inom Automotive, där jag specialiserade mig på radar- och kamerabaserad perception. Det var en utvecklande tid som gav mig insikter och erfarenheter som jag har användning för varje dag.

Berätta om ditt nuvarande uppdrag
För närvarande är jag hos Husqvarna Construction som Advanced Engineering Specialist inom förutveckling. Vår organisation är en framstående tillverkare av innovativ utrustning och diamantverktyg för byggbranschen. Det bästa med mitt jobb är möjligheten att arbeta fritt och kreativt för att omsätta idéer till konkreta koncept. Det ger mig en variation i arbetet och möjligheter att ständigt lära mig och utvecklas.

Vad gör du på fritiden?
På fritiden älskar jag att resa och upptäcka nya platser, njuta av musik och umgås med vänner. Under vintern är skidåkning en självklar favoritaktivitet.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.