Tech Talents konsulter bidrar till hållbar samhällsinfrastruktur

jan 16, 2024

På Tech Talents rekryterar vi inte endast ingenjörstjänster. Vi är även rekryterings- och samarbetspartner till vårt koncernbolag Vinnergi AB där vi har ett flertal anställda konsulter som är med och bidrar till en hållbar samhällsinfrastruktur på olika nationella projekt.

Vi ställde ett par frågor till våra konsulter Viktor Johnson Hannah C. Nova Strand som arbetar i rollen som Delivery Specialist i ett av våra Telekomteam.

Viktor Johnson
Vad har du för bakgrund?

”Innan jag blev en del av Tech Talents studerade jag på heltid. Jag påbörjade mitt studentliv på Jönköping University och avslutade mina studier på Handelshögskolan här i Göteborg”

Berätta vad din roll som Delivery Specialist innebär

”I rollen som Delivery Specialist arbetar jag och mina kollegor med att optimera, supportera, driva och förbättra den generella kundupplevelsen. I mitt fall innebär det regelbunden kontakt med både entreprenörer och operatörer samt även interna intressenter”.

Vad tycker du är det bästa med ditt jobb?

”Förutom att vi har det väldigt kul på jobbet, så gillar jag den kommunikativa delen av uppdraget.”

Nova Strand:
Vad har varit det mest lärorika under din tid i bolaget och på projektet?

”Kommunicera och samordna med flera olika parter. Det är viktigt att kunna anpassa kommunikation utifrån vem motparten är. Jag skulle även säga att man blir väldigt kreativ i sina lösningar. Man har absolut fått lära sig att se saker från fler perspektiv eftersom vi arbetar så tätt inom projektet och att alla kommer med olika bakgrunder/kunskaper”.

Vad tycker du är det bästa med ditt jobb?

”Det bästa med mitt jobb är interaktionerna med alla olika människor. Det är fullt av olika personligheter. Kollegorna gör mycket, vi har väldigt roligt ihop och har kommit varandra nära eftersom vi konstant jobbar tillsammans. Det känns mer som en vänskapsgrupp både med kollegorna på kontoren, men även med kollegorna i branschen”.

Hannah C.:
På vilket sätt upplever du att du gör skillnad i ditt konsultuppdrag?

”Eftersom jobbet innebär väldigt mycket eget ansvar och problemlösning, så gör jag skillnad varje gång jag hanterar en fiberleverans. I och med att jag och mitt team är ”ansiktet utåt” för avdelningen så är mitt arbetssätt samt kommunikationen gentemot operatör/kund och entreprenör väldigt viktigt. Jag gör även skillnad när jag bollar problem och lösningar med mina kollegor då vi som grupp höjer kunskapsnivån”.

Vad är din upplevelse av att vara konsult via Tech Talents.

”Hittills har det varit hur bra som helst, det märks verkligen att det är ett företag som är väldigt måna om sina anställda. Kontinuerlig uppföljning – hur jag mår, trivsel på jobbet, utveckling i arbetsrollen etc. Vi har även väldigt bra förmåner och mycket aktiviteter efter jobbet tillsammans med teamet.

Sammanfattningsvis så känns det aldrig tråkigt att gå till jobbet!”

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.