Filip använde sin utbildningspeng till konferensresan i München

feb 1, 2024

För oss på Tech Talents är det viktigt att våra konsulter ständigt känner att de utvecklas. En av våra förmåner som vi erbjuder när man blir anställd är en utbildningspeng som kan nyttjas till något man vill utvecklas mer inom och som är relevant i sin arbetsroll. I höstas använde vår grymma konsult Filip Jaredson sin utbildningspeng till att åka till München i 3 dagar för att delta på en spännande konferens inom byggsystem inom mjukvaruutveckling. Konferensen ägde rum på Google’s kontor och det var ca 200 personer som deltog live och 3000 live stream.

Varför valde du att använda din utbildningspeng till just det här?
Jag har intresserat mig mycket för byggsystem senaste tiden och ville lära mig mer inom området och hittade då denna konferens som kändes passande. Det var väldigt lärorika dagar där jag nätverkade med andra duktiga utvecklare inom branschen, bland annat från Spotify och Apple. Att få insyn i dialogen mellan utvecklare som använder sig av tekniken idag och de utvecklare som utvecklat och skapat systemet var väldigt kul. Det var även väldigt lärorikt att själv vara delaktig i de diskussionsforum som erbjöds.

Hur har resan bidragit till ditt arbete och din kompetensutveckling?
Att under de tre dagarna ha fått omge sig med så inspirerande och duktiga personer inom branschen har varit väldigt lärorikt för mig. Jag har snappat upp relevant information och kom in i ett tänk som jag kommer ha med mig framåt i min nuvarande och framtida karriär. Jag fick stor inblick i de senaste trenderna och innovationerna inom området och kommer få möjlighet att åka på samma konferens även i år vilket jag ser fram emot. Jag kommer även att hålla i tech talks och kurser inom byggsystem på min nuvarande arbetsplats framåt för att överföra kunskapen jag sitter på idag.

Att kunna använda sin utbildningspeng via Tech Talents till en sådan här möjlighet är jag väldigt tacksam över. Att också få möjlighet att åka till ett annat land och utforska en annan kultur och skapa ett nätverk över hela världens har varit så roligt och betydelsefullt.

Vi är glada att Filip använt sin utbildningspeng på bästa sätt och ser fram emot att höra mer om hans framtida utveckling inom detta område!

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med ditt lokala Tech Talents kontor om du vill veta mer om oss, boka intervju eller är intresserad av våra tjänster.